Romantisk Lejlighed Indretning af K2LD Arkitekter

Små rum er altid en udfordring at dekorere. Du skal være mere forsigtig med hvilke farver du bruger, og ikke fylde dem for meget. Her er en lejlighed af Westwood, designer af K2LD Architects. Designeren vælger minimalistisk møbler og naturlig farve for at skabe varme interiørtoner. Lys kan tilføje så meget til din lejlighed, for denne lejlighed realiserede K2LD Architects en romantisk atmosfære. Hvis du har et af disse små steder at dekorere og leder efter nogle råd, bør du kigge på disse billeder.

Så hvis du ikke er besluttet endnu, hvordan du skal dekorere din lejlighed, ville det måske være et godt valg. Det er både moderne og romantisk. Så hvis du planlægger at dele lejligheden med din partner, kan det være det bedste valg. Alle har sine egne præferencer, når det kommer til indretningsdesign. Folk ved ofte hvad de vil, men de har problemer med at finde det. Og nogle gange har de ingen idé om, hvad de vil, og de træffer bare deres beslutninger på stedet. Så i dette tilfælde er der altid noget ekstra hjælp. Vi præsenterer dig et par muligheder for at vælge imellem eller at blive inspireret af.

MoreINSPIRATION
  • Indbydende lejlighed indrettet med varme farver og teksturer
  • Romantisk lejlighedskompleks med neutrale og pasteller
  • The Lebbeke Apartment Bygningsprojekt af Weysen & De Baere Architects

Der er mange forskellige stilarter og designs, og hver enkelt af dem er smuk og speciel. Nogle af dem er enklere, andre mere sofistikerede, nogle er klassiske eller traditionelle, og nogle er mere moderne. Men uanset stilen er det vigtige, at du kan lide det, og du er glad for det, fordi du vil have det godt i lang tid. Så vælg omhyggeligt og overvej alle mulighederne, fordi det er en vigtig beslutning

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar