Hemmelige bogreoledøre, altid sjov og altid mystisk

Jeg er sikker på, at du husker de film, når nogen kom ind på et kontor eller et bibliotek, og pludselig kom en hemmelig dør op, og reolen åbnet for at afsløre et andet rum. Det er en detaljer, der af en eller anden grund er meget tiltalende for alle. Måske er det mysteriet eller den spænding, der skabes, når døren åbnes, eller måske er det bare, at alle kan lide at have noget, de føler er kun deres, et hemmeligt rum, som ingen ved.

Men hemmelige bogreoledøre er faktisk ikke så vanskelige at indarbejde i et hjem design. Du skal bare finde muligheden for at gøre omdannelsen. For eksempel, hvis et bestemt dør i dit værelse skal udskiftes, helst en dør et eller andet sted under trappen eller en dør, der fører til et andet rum, så kan du benytte denne lejlighed til at omdanne den til en hemmelig bogreoledør .

MoreINSPIRATION
  • Mystisk lejlighed, der skjuler hemmelige rum bag sine hvide paneler
  • Smarte måder at tilføre hemmelig opbevaring til dit hjem
  • Lommedøre - pladsbesparende alternativer med en arkitektonisk effekt

Du kan enten gøre det helt forsvundet i væggen eller lade det stå på en eller anden måde. Hvis den interne struktur i dit hjem giver dig mulighed for, kan du endda finde et lille rum og gemme det bag en bogreol med en hemmelig dør. Det lille værelse kan være dit rolige sted, hvor du kan læse, lytte til musik eller bare slappe af og komme væk fra alt, når du har brug for noget fred og ro. Der er masser af ideer og muligheder. Vi vil kun udforske nogle få, og forhåbentlig kan du bruge følgende eksempler som inspiration til dit eget projekt.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 og 13.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar