En syv etagers byhus i London får en komplet renovering og resultaterne er fantastiske

Dette er historien om en syv etagers bolig fra Highgate, London. Det er en bolig med en samlet overflade på 325 kvadratmeter (3500 sq ft), som er rigeligt, men normalt ikke nok til mere end 2 eller 3 etager. Det faktum at dette byhus er opbygget på 7 forskellige etager gør det til en meget usædvanlig og samtidig meget interessant sag. LLI Design afsluttede for nylig en total ombygning og renovering af huset og nu får vi se sit nye udseende.

Ejerne ønskede en komplet transformation af huset. De anmodede om en moderne stil med en farverig og praktisk karakter. Det var særligt vigtigt at undgå at rummene blev koldt og upersonlige, så designerne kom op med brugerdefinerede strategier for hvert område. Ejerne havde en stor samling af vintage plakater, som nu kan ses i forskellige områder af huset, hvor de opmuntrer decors med deres farver.

Flere rumlige layouter er blevet ændret for at give huset en mere naturlig strøm og for at forbedre forholdet mellem forskellige rum såvel som mellem gulve. Køkkenet er for eksempel blevet flyttet. Oprindeligt var det på anden sal, som ikke var rigtig fornuftigt. Det er blevet flyttet til første sal, ved siden af ​​spisepladsen. Det har nu adgang til en terrasse og en have.

MoreINSPIRATION
  • Lille lejlighed fik en komplet remodel og et nyt loftrum
  • Moderne Penthouse med fantastisk panoramaudsigt, London
  • Et byhus fra 1870 fra London får en moderne glasforlængelse

Den nye stueetage rummer et hjemmekontor, som også kan tjene som gæsteværelse eller studie. Det har en rigtig cool accentvæg med skrive-in wipe-off tapet. Også i stueetagen er der denne kloge skoopbevaringsnøgle, der gør stor brug af pladsen under trappen. Trappen er også blevet omdesignet. Det plejede at være mørkt og dystre og nu er det lyst og smukt takket være de nye ovenlysvinduer og fuldhøjdevinduet.

Den fjerde sal huser to soveværelser med en-suiter. De var designet til børnene, og de har en flok kølige funktioner som hyggelige kroge og gemmer rum inde i møblerne, lyse accentmøbler og stilfulde dekorative elementer. Der er et andet soveværelse på 6. sal.

Føreren suite indtager hele femte sal. Det er blevet omorganiseret og har nu et mindre soveområde til fordel for et påklædningsrum, som er blevet tilføjet i fortsættelsen af ​​eget badeværelse.

For at gøre badeværelserne velkomne, arbejdede designerne med forskellige typer træ, mønstrede fliser og stilfulde inventar og faciliteter. Master badeværelset har for eksempel en slank dobbelt vask forfængelighed med matchende ovale bassiner, der har bløde kurver og en meget behagelig tekstur.

Andre strategier, der er designet til at få rummene til at føle sig indbydende og komfortable, har at gøre med elementer som stenpejsen i stuen, en række smukke tæpper, den velafbalancerede farvepalet, men også belysningssystemet, der tillader stemningen at være justeret i hvert værelse. Derudover er der et musikdistributionssystem med lofthøjttalere i syv værelser såvel som udendørs. Disse detaljer tillader hver etage og hvert rum at have sin egen karakter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar