Summer House åbner sin perle til den frodige argentinske skov

Hvert arkitektonisk projekt er materialiseringen af ​​ægteskabet mellem landskabet og de særlige behov hos klienterne. Dette gør hvert projekt unikt. S & S House er et familiehus beliggende i Pinamar, Buenos Aires-provinsen, Argentina. Det blev bygget på et skrånende parti, der sad i en klit, og dette påvirker dets design og struktur på mere end en måde, hvilket dikterer bygningens struktur, form og orientering.

Dette var et projekt udviklet af Besonias Almeida Arquitctos, et studie grundlagt af Maria Victoria Besonias og Guillermo de Almeida, to uafhængige fagfolk, der påvirker verden med deres smukke skabninger siden 1975. De bruger altid nødvendigheden af ​​at bygge noget for at skubbe grænserne for deres viden og at finde nye forskningsemner.

Klitterne, som huset blev bygget på, har en skrånende form med en skrå hældning på gaden og en større mod bunden. Webstedet åbner til skoven og er omgivet af rigelig vegetation på alle sider. Arkitekterne og klienten var enige om, at denne smukke vegetation skulle bevares.

Klienterne havde en interessant anmodning. De ønskede, at det var æstetisk ligner dem, der var bygget i Mar Azul skoven. De ønskede også, at det var let at vedligeholde. Huset blev bygget til en familie med tre børn, der ønskede at bruge det mest om sommeren, så det skulle være lav vedligeholdelse resten af ​​året.

Huset blev designet med et enkelt niveau. Det er dybest set et stort enkelt volumen gennemboret af en indre gårdhave. Strukturen er organiseret i to hovedmængder. Denne type design blev valgt som svar på forholdene på stedet og det skrånende terræn. De to zoner er forbundet med en gang og ved en konkret pergola.

MoreINSPIRATION
  • Kompakt sommerhus skjult i den argentinske skov
  • Et sommerhus beliggende oven på en klit med en skov baggrund
  • Hus i skoven nær Moskva

Det private volumen ligger på forsiden af ​​huset. Klienterne anmodede om i alt tre soveværelser. En af dem havde brug for eget privat badeværelse samt et påklædningsværelse. De to andre var beregnet til børnene, men også nødvendigt at være klar til at modtage gæster, hvis det var nødvendigt. Alle tre soveværelser er forbundet og udgør et kompakt volumen.

Andet volumen repræsenterer et stort område designet til sociale aktiviteter. Det integrerer et åbent køkken og et opholdsstue. Det sociale område er placeret mod bagsiden af ​​huset og er forbundet med indgangen gården og en udvidelse i form af en terrasse.

Den udendørs udvidelse blev designet som et middel til ejerne til at nyde skoven, udsigten og etablere et stærkt forhold til det udendørs i almindelighed. Den konkrete pergola skaber en afslappende, zen atmosfære takket være det enkle design med træstegbræt på hvide småsten.

Den indre gårdhave er også en meget afslappende plads. Et lille træ tjener som en påmindelse om den oprindelige tilstand af webstedet. Stuen er beskyttet mellem gården og den åbne terrasse med udstrakt udsigt over begge sider og masser af naturligt lys ind i rummet.

Interiøret er designet med neutrale og lette, jordiske farver. Designet af pergola ville tyde på forekomst af polerede betongulve inde, men i stedet valgte arkitekter træbrædder, der sikrer en mere indbydende og behagelig atmosfære, samtidig med at paletten af ​​materialer og farver bliver meget enkel og grundlæggende.

Siddeområdet køkkenet deler samme plan og modtager deres naturlige lys gennem glasdørene, der rammer pladsen på to sider. Kunstig belysning sikres af en slank gulvlampe og yderligere opgaverbelysning i køkkenet, som er beregnet til at fremhæve vigtige funktioner.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar