The Awesome E-Bay Kontorer Indretningsdesign

Hvis du er en af ​​de vigtigste spillere i e-handel på det globale marked, skal du leve op til andres niveau. Så det nye kontor for E-Bay-Gitti Gidiyor fra Istanbul, der er oprettet af arkitekterne af OSO Architecture og placeret i My Office Building i den tyrkiske by, stiger helt sikkert op til niveauet for andre berømte virksomheder, der udelukkende arbejder på internettet. Med en etage på 2000 m² er rummet designet som et åbent kontor, en ny trend for globale kontorer. Alligevel er rummet opdelt i fire områder: gangen der er vært for de sociale faciliteter, det rigtige åbne kontor, mødelokalerne og plads til tekniske og servicefaciliteter.

Selv om det ligner et luksuriøst forretningshotel, holder E-Bay-kontoret stadig arbejdsstatistikken, selvom det giver arbejderne et godt sted hvor de kan drikke deres morgenkaffe eller spise deres frokost. For de besøgende skabte designerne tjenester som: et bibliotek, onlinemusik, tv-fremskrivninger eller legespil. For rygere er der et rygerområde på terrassens terrasse.

MoreINSPIRATION
  • AOL Kontorer Indretningsbilleder
  • Ungdomsrepublikken Interiørdesign fra en Ældre Atelierbygning
  • Bank Office Interior Design i Belgien

Arbejdspladsen rummer højst 225 pladser og fylder lidt mere af halvdelen af ​​pladsen. Er et meget godt sted på grund af loftet og tæppet, der har nogle farver i farve.

Med hensyn til mødelokalet består den af ​​12 værelser i forskellige størrelser, hver med navn og digital dørprint. Til disse brugte de navne som: Nemrut, Galata eller Efes. Den højteknologiske infrastruktur er en meget god en, der importeres fra Det Forenede Kongerige, fordi der også holdes internationale møder. Hvem ville ikke elske at arbejde på et sted som dette?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar