Den minimalistiske Shift-bogreol

Minimalistisk og alsidig, Shift-bokhylle er et af de møbler, der ville se smukke ud i enhver form for interiør, uanset indretningen. Det har en unik charme og et sofistikeret udseende, der tillader det at supplere enhver stue. Dets navn refererer til det faktum, at det på grund af dets design skifter fra en opretstående bogreol til en vandret konsol, samtidig med at den bevarer sin funktion og elegance.

Bogreoleren har et design, der er blevet organiseret i fire zoner, hver især opdelt i to rum hver. Den består hver især af et lille og stort lagerplads. De små rum skiftevis og to af dem er placeret ovenover og to under de større rum. Også alle fire små rum har en åben struktur uden rygpaneler. I lyset af bogreolens overordnede form kunne det også sagsøges som en mediekonsol eller endog som rumdeler.

MoreINSPIRATION
  • Minimalistisk og slank mediekonsol
  • Enkel sort bogreol
  • Quaro hyldeenheden af ​​Hertel & Klarhoefer

Shift-bogreoleren kan enten bruges som en enkelt enhed eller i sæt med to eller flere. De kan justeres lodret eller stablet oven på hinanden for at opnå en større opbevaringsenhed. Bogreol er lavet af konstrueret træ og sort melamin. Det tilbyder otte opbevaringsrum, fire store firkanter og fire mindre rektangler. Dens overordnede dimensioner er 27,25 "Wx15" Dx73.75 "H, og den kan købes til en pris af 171,52 EUR. Den er kun tilgængelig med en sort finish.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar