Det fredelige og luksuriøse El Deseo hotel ved Central de Arquitectura

Sommer er her. Det betyder, at vejret er venligt og atmosfæren er endnu mere venlig. Fra nu af er det svært at tænke på noget andet end den ferie, der afventer os. Det er på tide at vælge et sted, hvis du ikke allerede har gjort det. Det er du stadig åbent for forslag, måske vil du gerne prøve El Deseo hotel i år. Det er et luksuriøst og meget smukt hotel beliggende i den lille caribiske landsby Playa Del Carmen i Mexico.

El Deseo hotel blev designe af Central de Arquitectura er et perfekt sted for dem, der søger fred og afslapning. Den beroligende atmosfære er faktisk guddommelig. Som billederne meget godt viser os, har hotellet et stort udendørs område med flere platforms senge, hvor du bare kan slappe af, måske endda tage en lur og glem alt, hvad der har generet dig. Det er intet som at slappe af udendørs, i et roligt og fredeligt område, mens solen forsigtigt kærtegner din krop, og vinden blæser gennem dit hår.

MoreINSPIRATION
  • Fredeligt og roligt familiehus på Costa Brava
  • Niyama Hotel-et luksuriøst Maldivisk tilbagetog
  • Det luksuriøse Ohla Hotel Barcelona

Hotellet tilbyder en stor swimmingpool med en besked, der siger "væk fra dig". Når du ikke slapper af udendørs eller i poolen, kan du bruge tid på dit værelse. Værelserne er rummelige og meget beroligende. Interiøret er minimalistisk, væggene er hvide og atmosfæren er meget fredelig. Gæsterne kan også nyde kvalitetstid på den centrale gårdhave, der kan nås via en trappeopgang. Dette er virkelig et stykke paradis. Det er det perfekte sted for dem, der ønsker at komme væk fra alt og alle og nyde et par dage med fred og ro. Dette er også en romantisk destination.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar