De to i et CGM hus af Ricardo Torrejón

CGM House er en bolig beliggende i Los Aromos, Limache, Valparaíso Region, Chile. Det dækker et areal på 310,0 kvadratmeter og det har et moderne design. Huset var et projekt udviklet af Ricardo Torrejón Schellhorn, og det blev afsluttet i 2012. Ejerne havde en svær anmodning. De ønskede, at dette skulle være en fuldtidsbolig eller en primærbolig, da de beskrev det, men de ønskede også, at det føltes som et sommerhus. Det var en meget interessant og forståelig forespørgsel, når alt kommer til alt, som ikke vil føle, at de er i ferie i deres eget hjem?

Udfordringen med at skabe en primær bolig inden for rammerne af en ferie tilbagetog var ikke let at overvinde. Heldigvis for arkitekterne var miljøet perfekt. Det var meget stille og næsten isoleret, med panoramaudsigt og uhindret udsigt over landskabet. Ejerne havde også to grundlæggende anmodninger. De ønskede, at dette hus skulle lette intense sociale aktiviteter, så de let kunne interagere med venner og familiemedlemmer og være et behageligt sted for folk i alle aldre. Den anden anmodning vedrørte privatlivets fred. Ejerne ønskede, at huset skulle tilbyde intimitet og privatliv, mens det også havde et fleksibelt design.

MoreINSPIRATION
  • Et moderne landsted i NY ved Grzywinski + Pons
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Twist minimalistiske hus af Randy Brown Architects

Som du kan forestille dig, at gøre alle disse ønsker til virkelighed, var ikke let, især da nogle af dem er næsten modstridende. For at løse disse problemer designet arkitekterne huset som en række uafhængige mængder, hver med en anden funktion. Disse mængder kan isoleres fra resten af ​​huset for mere privatliv, men de kan også indgå i hele designet.

Der er fire volumener. En af dem skal bruges af forældrene, en anden af ​​børnene, den ene omfatter de fælles rum og den sidste serviceområderne. Det er et meget funktionelt design, som løser alle problemerne og reagerer på alle anmodninger. {Found on archdaily}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar