To kreative designs fra Charles de Lisle

Det ville tage os for evigt at beskrive hele porteføljen af ​​indretningsarkitekt Charles de Lisle. Det ville ikke være sjovt for nogen af ​​os, så vi besluttede i stedet for kun at vise dig to af hans mest interessante skabninger. Herefter kan du danne en mening om resten af ​​hans arbejde.

Disse er to særligt slående elementer, der udtrykker designerens karakter og stil. En af dem er en lysarmatur, der præsenterer et meget usædvanligt design. Det har en tilsyneladende kaotisk struktur, der ligner andet end en flok kabler ophængt på en stang. Men dette er et sæt af stævninger, en moderne skabelse, der var designet til at fungere som et kontaktpunkt for områder som spisestue eller stue.

MoreINSPIRATION
  • Trio Contemporary Coffee Table af Rick Lee
  • 10 Creative Lamp Base Designs Lyser op i lokalet
  • Moderne VERSA Sofabord

Det andet element, vi ønskede at vise dig, er et slående sofabord. Strukturelt er det ikke andet end et stort stykke snoet reb fanget inde i en glas cuboid. Det er et genialt sofabord, der tager enkle elementer i noget hjem, ting vi normalt ignorerer eller opfatter som trivielle, og tager dem til et helt nyt niveau. Både vedhængslampen og sofabordet er minimalistiske kreationer og vidunderlige udsagnsstykker til ethvert moderne hjem. På grund af deres enkelhed og trivialitet af materialer er de meget alsidige og i stand til at matche næsten enhver indretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar