To fantastiske strandhytter dekoreret med hvidt

Når du henviser til en strandhytte, tænker du normalt på et lille ly, hvor du kan skifte til stranden, forlade dit tøj, tage et brusebad, måske tage en bid og til tider måske sove. Disse typer af huse er ikke rigtig designet, så du kan leve permanent i dem. De behøver ikke luksus, moderne teknologi eller ekstravagant design. Eller så tænker du ... Kig efter de næste to strandhytter og døm først efter det.

Det står i buske og giver dig mulighed for at nyde en dejlig tur til stranden. At være så isoleret vil det tilbyde dig alt det intimitet du har brug for. Indretningen er meget moderne og huset er indvendigt malet i hvide og lyse farver, der passer til den solrige sommerstemning. Du har nok plads til at bruge din tid komfortabelt, og du vil ikke gå glip af noget fra dit hus.

MoreINSPIRATION
  • Moderne to etagers stenhus
  • Tilbring varme somre og visninger i et strandhus designet af Parsonson Architects
  • Moderne Beach House bringer udendørsene gennem store vinduer

Det er placeret på bagsiden af ​​en lagune lige over strandvejen. Det har alt hvad du vil og har brug for, det er moderne møbleret og meget lyst. Udefra ser det ud til at være lille, men indeni har du mere end nok plads til dig og dine venner eller familie. Soveværelset har en køjeseng, så flere mennesker kan tilbringe natten med dig. Mere end det, gården og visningen er bare smukke.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar