Two-Story Glass Wall gør småt mexicansk hjem føler sig enormt

Denne moderne bolig - for nylig afsluttet afStørre Estilo Arquitectura- er klogt tilpasset sit lange og smalle sted i Yucatán, Mexico. Selvom to-niveauetRåhus er kun 19 meter bredt, interiøret føles luftigt og lyst. Hvordan? Det er en del udsatte råvarer. Beton-, træ- og metalarmaturerne er ikke gemt under pladsforbrugende lag af gipsvæg.

Det er en anden del smart layout: bagsiden af ​​huset er en to-etagers glasvæg (eller er det en dør?), Der åbner beboerne til en lille gårdhave med en swimmingpool. Indvendigt skaber den dobbelte højde lounge plads lige indenfor og den udsatte trappe til anden sal både perspektivet på et "uendeligt" hjem.

Den luftige og lyse følelse i hele er heller ikke tilfældigt: Ifølge arkitekterne er passive konditioneringselementer en integreret del af designet. Den østlige mur af hjemmet er også glidende glas, der åbner end en "luft skorsten", der lader i naturligt lys og gør det muligt at styre strømmen og mængden af ​​luft endnu mere præcist. [Fotografi af David Cervera]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar