Traditionel victoriansk terrasse lejlighed i London får en moderne makeover

Den moderne redesign af denne private victorianterrasse bopæl i London by Daniele Petteno Arkitektur Workshop gifter sig med elementer i den historiske bygning - vinduer, loftkorn, døre og arkitekter - med de rene linjer og enkle former for moderne design.

Lejligheden ligger i de øverste historier i bygningen og vender ud mod en offentlig vej på den ene side og en smuk privat fælles have på den anden. Inspireret af denne dualitet forestillede designeren et åbent layout, der gradvist åbner fra indgangsniveau mod mezzanin og andet niveau.

Indgangsniveauet rummer tre soveværelser, en undersøgelse og to badeværelser. Seks åbninger i dobbelte tag giver udsigt over de omkringliggende London hustage og giver mulighed for masser af naturligt lys ind i stuen, spisestuen og køkkenet.

Den næsten helt hvide farveskema af til vægge, møbler og Corian toppe er afbalanceret af det naturlige egetræsgulv, trapper og renoveret dobbelthøjde. Kunstig drop belysning blev også indarbejdet, tilføjer til den moderne vibe. [Fotografi af Lara D'Appollonio]

Hvad er din foretrukne moderne funktion til denne traditionelle victorianterrasse lejlighed?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar