DIY Akvarelkop

Det er ikke bare koffein, der gør ritualet om at drikke kaffe så behagelig hver dag (selvom det helt sikkert hjælper meget). Det handler om morgenstemningen, der er fyldt med duften, der kommer ud af køkkenet, begyndelsen af ​​en ny dag og detaljerne omkring os, herunder smukke homeware, vi bruger til at spise morgenmad. Jeg ved ikke om dig, men disse øjeblikke er min favorit i løbet af dagen, derfor bekymrer jeg mig om alle de små ting. Hvis du er som mig, se hvordan man akvarler en kop for at få dine morgener til at føle endnu mere himmelsk.

Transformere en kop, ved at bruge en simpel akvarelteknik som fnug er et perfekt projekt til at opdatere ethvert gammelt porcelæn, kan du måske allerede have hjemme, en god gaveide til dit familiemedlem eller en ven eller blot en smuk tilføjelse til dit køkken. Hvis du mener, at denne er til dig, lad os se hvordan man gør det! Hvis du ikke er sikker på, hvordan man akvarel, skal du ikke bekymre dig. Denne vejledning er meget let, og jeg vil vise dig, hvordan du kan opnå denne effekt i nogle få enkle trin.

Du får brug for:

  • en hvid, ren porcelæn kop
  • porcelæn farvning - for eksempel Edding pensel pen til en akvarel maleri effekt
  • postevand
  • adgang til ovn

Instruktioner:

1. Først og fremmest skal du rense bægerbrønden fra alt støv og fedt, det kan have, lad det tørre godt i et par minutter.

2. Tegn et abstrakt design på dit krus, samtidig sprinkle det med lidt vand.

3. Her kommer den sjove del - spil med vandet og farvningen ved at lade det flytte rundt i dit sæt, hvilket efterlader smukke akvarelagtige fnug.

MoreINSPIRATION
  • Bodum® Pavina Porcelæn Cups
  • Taika Mug
  • Sjovt Turkishus i WaterColor, Florida

4. Hvis du ikke kan lide dit første akvareludseende, skal du fjerne alt sammen med et papirhåndklæde og starte igen.

5. Når du er tilfreds med dit design, lad det tørre i ca. 15 minutter, og bage det i ovnen i 25 minutter ved 160 ° C for at gøre dit design permanent og opvaskemaskine modstandsdygtig.

6. Lad koppen køle ned i ovnen.

Det er det! Nu kan du nyde din gamle, helt nye akvarel morgen kaffekop. Jeg elsker alt hvad der indebærer akvarel, derfor er dette design bare perfekt for mig. Det gør mig glad hver morgen, når jeg ser på det. Sørg for at have det sjovt med farverne - for at tilpasse dine designs.

Vi ville gerne se dine kreationer, så hvis du laver dette projekt, kan du dele billeder af det med os.

Kaffe, nogen?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar