10 buede vinduesbehandling ideer, der holder deres skønhed

Buede vinduer, i modsætning til simple rektangulære vinduer, har en vis speciel charme. De skiller sig ud med deres form, og de betragtes som en meget smuk arkitektonisk detalje. Selv om de kan være meget smukke uden andre forbedringer og tilføjelser, er det vigtigt, at vinduesbehandlingerne også vælges nøje i dette tilfælde. Der er flere muligheder, du kan udforske.

Du kan vælge en draperistang, som er en populær og klassisk mulighed for alle typer vinduer. Du kunne enten have en lige, lineær stang eller en der følger vinduernes kurve. En anden mulighed ville være at kun dække en del af vinduet, hvilket forlod archen udsat. På denne måde får du det privatliv, du har brug for, ved kun at dække, hvad der er nødvendigt. Ved at skjule det øverste vindue viser du design og form.

MoreINSPIRATION
  • Vi har altid lignet buede døråbninger
  • Vinduebehandlinger Idéer til gennemførelse i dit hjem
  • Hvordan vælger du de rigtige vinduesgardiner til vores hjem?

Hvis du ikke vil have det buede vindue som omdrejningspunkt i rummet, kan du oprette en lokke. For eksempel i en moderne indretning kunne du have gardiner på det modsatte hjørne af rummet, der fanger opmærksomheden, og som også supplerer vinduet. Du kan også spille med geometriske former og måske have rektangulære vinduer i rummet sammen med buede vinduer. Der er også en anden interessant mulighed. Du kan kun skabe indtryk af et buet vindue uden at have en. Det kan du gøre med gardiner og stænger. Du har en faux arch og du vil narre øjet.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar