10 Easy Design Touches til dit master badeværelse

I de senere år har master badeværelser fået ry for at blive mere og mere luksuriøse. Imidlertid er badeværelsesremodellerne, der er nødvendige for at skabe disse afslappende tilbagetog, ofte lange og dyre. Men de behøver ikke at være. Tag et kig på nogle nemme designhåndtag, der vil lade dit mesterbad føles som nyt med lidt indsats.

 1. Opdater din forfængelighed:

Billede Via: Narofsky Arkitektur + Way2Design

Forfængelighed er ofte en af ​​de første ting, du kan tage i øjnene, når du kommer ind i et badeværelse. Hvis din ser lidt forældet ud, tænk på at skifte det ud. Mange hjem forbedring butikker lager frie sorter, der allerede er samlet for nem installation. Eller en tur til butiksbutikken kunne føre til en stor vintagefind. Men hvis du ikke vil genoprette din helt, kan du altid omsmøre kabinetene eller refinish bordpladen for et nyt udseende.

2. Swap Out Finishes:

Billede Via: Chalet

Det er lige så vigtigt som forfængelighed er på et badeværelse, det går hånd i hånd med finishen - facet, skuffen trækker osv. Over tid kan sedimentet i dit vand og rester fra fingerspidserne give mærker på dine færdigheder, hvilket gør De ser snavset ud, uanset hvor svært du prøver at skrubbe dem rene. Når du leder efter nye finish, skal du vælge rustfrit stål for at skabe et slankt og moderne look, der er let at rengøre.

3. Rethink Paint Farver:

Billede Via: Kathryn Tegreene Indretningsdesign

Når du har til formål at skabe et nyt udseende i dit hjem, er det altid en god mulighed at vælge en ny farvefarve. Det er klart, at den farvefarve du bestemmer, afhænger af dine livsstil og indretningsindstillinger. Hvis du vil have dit udseende tidløst, eller du forsøger at sælge dit hjem og gerne vil appellere til et masse publikum, skal du gå til neutrale toner. Men hvis du ikke er bange for at se trendy, være fed med farve eller prøv en accentvæg.

4. Lav en erklæring med spejlet:

Billede Via: Julie Holloway Interior Designs

Et nyt spejl er en af ​​de nemmeste måder at tilføje visuel interesse til et badeværelse. Når du har fundet en (eller flere), der arbejder med din designordning, er alt du skal gøre hængende op. Du kan finde et udsagnsspejl, der er alt ét stykke eller bruge en ramme til at tilpasse stilen til en grundmodel.

5. Overvej dramatisk lys:

Billede Via: JCA ARCHITECTS

Belysningsarmaturer kan bringe tonsvis af drama til dit mesterbad på én gang. Tilføj glamour til værelset ved at gå fuld tilt med en lysekrone. Alternativt kan du virkelig pumpe op den afslappende stemning i rummet ved at installere et par hængende vægsconces til stearinlys. Uanset hvilken type belysning du ender med at vælge, skal du sørge for at føje dimmere til lysomskifterne, så du kan skabe stemning på et øjebliks varsel.

6. Koordinere accenter:

Billede Via: Von Fitz Design

Når du virkelig har brug for at skifte udseende i dit mesterbadeværelse har det travlt, handler det om at ændre accenter. Invester i et nyt brusebad og gulvmåtte. Smid den gamle sæbe skål og få en ny sammen med nogle matchende håndklæder. Hvis dit badeværelse er simpelt, overvej at tilføje farve eller et mønster i dine accenter for at hjælpe rummets pop. Men sørg for at alle accenterne har et lignende design for at skabe et sammenhængende udseende.

7. Tilføj mere opbevaring:

Billede Via: TEA2 Arkitekter

At have den rigtige mængde opbevaring hjælper dig med at holde dit badeværelse pænt, hvilket er nøglen til det, der ser godt ud til det lange træk. Få kreativ med dit rum for at finde den løsning, der passer bedst til dig. Hæng et par hylder til ekstra håndklæder. Installer et opbevaringsstativ over toilettet for at få mest muligt ud af et lille rum. Sæt skuffe arrangører inde i dine skabe for at holde disse odds og ender i bugt.

8. Brug tilbehør til at skabe atmosfære:

Billede Via: Hamilton-Gray Design, Inc.

For mange skal mesterbadet være en oase fra et hektisk liv. Du vil have rummet til at have en vis atmosfære. Brug tilbehør til at skabe denne afslappede-fra-hjem-føler til et meget lavt prispunkt. Pick up et par stearinlys. Indarbejde nogle friske blomster i dit design. Du er velkommen til at bruge noget, der får dig til at føle dig afslappet.

9. inkorporere dufte:

Billede Via: Pottery Barn

Sommetider design handler om mere end udseendet af et værelse, det handler om den samlede oplevelse. En simpel måde at tilføje det specielle noget til din mester badeværelse er ved at bringe i din yndlings duft. Du kan bruge nogle duftende sæbe, potpourri eller en reed diffuser få jobbet gjort. Vælg noget, der er lys, så du ikke bliver træt af det hurtigt.

10. Deep Clean:

Billede Via: Clawson Architects, LLC

Det endelige tip vil ikke koste dig nogen penge. Alt du behøver er en lille albuefedt. Du ville blive overrasket over, hvor meget nyere et badeværelse kan se ud, når det havde en grundig rengøring. Kom på dine hænder og knæ og skrubbe på fugemassen mellem fliserne, tør det vand, der er opbygget i bruseren, tørre op. Når du er færdig, vil badeværelset se helt nyt ud.

Afhængigt af det endelige udseende, du vil opnå, er det at omdanne dit master badeværelse et af de dyreste og tidskrævende forbedringsprojekter, du kan foretage. Men det behøver ikke at være sådan. Ved at holde dine projekter små, kan du give dit badeværelse en makeover med lidt tid og penge. Brug disse 10 nemme design berører for at få din remodel på vej.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar