Dette 10-fods brede New Orleans Concept Home har til formål at løse gentrification

New Orleans står som i mange hurtigt genopbyggende byområder og står over for en krise: I en by, hvor mange mennesker ønsker at leve, hvor finder du plads til engangsforetrukne hjem?

Heldigvis, med krise kommer mulighed. Hundredvis af uanmeldte og uønskede ulige partier ender mellem, bag og tilstødende eksisterende og nybyggeri. Disse partier, der tidligere blev anset for akavet formet til alt andet end ukrudt, bliver brugt på en innovativ måde af smal, høj og overraskende smuk Startside Startside * koncepthuse, udviklet af arkitektfirmaet OJT.

Mens Starter Home * kun nyder godt 10 meter bredt, er der brug for kvarterets zoninglove med en fejende 40 fod høj taklinje, der er høj nok til at rumme to soveværelser og tre etager. Rene indvendige overflader som hårdttræ og poleret beton arbejder med gulv til loft vinduer for at invitere lys ind i hjemmet, hvilket giver pladsen en ekspansiv føler på trods af det smalle fodspor.

Franske døre åbner op til et moderne trædæk ved husets bageste side, der forøger beboelsespladsen udenfor. En korrugeret metalfasade, der strækker sig til taget, giver bygningens slanke silhuet en yndefuld ensartethed, der både passer sammen og forbedrer den omgivende arkitektur.

Husets grundplan kan tilpasses inden for grænserne af smalle og mærkeligt formede partier over hele byen. OJT er optimistisk over modelens effekt på New Orleans ejendomsmarkedet. "Starter Home * -strategien tilpasser sig ... ejerskabsmodeller", forklarer firmaet i sit projektforslag.

"At omfavne spektret af muligheder, der eksisterer inden for udviklingsområdet, kan styrke forbindelsen, byudveksling og kapitalfordeling, da vi engagerer nye modeller for adgang til aktiemarkedet." Og tør vi sige, det er mægtigt køligt. [Fotografi af Will Crocker]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar