10 gode ideer til at lave fuglefoderere

Hvem ville ikke lide lyden af ​​en glad fugl i deres have eller baggård? Det er så rart at vågne om morgenen at lytte til deres sange og søde lyde. Så få dem til at føle sig velkommen i din have ved at tilbyde dem en god fugleder til at bruge. At lave en er ganske simpel. Her er 10 vidunderlige ideer.

For at lave denne søde fuglføder skal du bruge nogle fuglefrø, vand, en lille kuvert med knoxgelatine, garn eller snor, kiksskærere eller forme og vokspapir. Bland gelatinen med vandet og rør til de smutter og gelatinen opløses. Lad det afkøle i et øjeblik og tilsæt fuglefrø. Læg kagerne på vokspapir og fyld dem halvvejs med din blanding. Skub garnet ned i fuglefrø og lad det tørre natten over. Fjern kiksskærerne og lad fuglene nyde føderen. {Fundet på atten25}.

Du kan lave en meget dejlig fuglfoder fra en tallerken og en skål. Du bliver nødt til at bore et hul i midten af ​​begge og de sætter bolt ind. Brug en vaskemaskine og lim for at holde alt sikkert. Så lav en knude og hæng feederen op i et træ eller på din veranda. Fuglene vil have mad og en paraply for at beskytte dem. {Found on erinscreative}.

For at gøre disse geniale fuglefodere skal du bruge lange stofskrot og blonder, dobbeltkugler eller fyrkegler, jordnøddesmør og fuglefrø. Stram stofskraberne og blonder gennem kuglerne og binde en knude i slutningen af ​​hvert stykke. Spred jordnøddesmør over hele sfærerne og rul det i fuglefrø. Hang feederen og du er færdig. {Fundet på moorea-seal}.

Dette er et andet meget simpelt projekt. For at lave denne feeder skal du have en sodavand, to træsked, en sharpie-markør, en håndværkskniv og blomstertråd. Tegn en lille cirkel på den ene side af flasken omkring 4 inches fra bunden. Skær det ud og skær et lidt større hul på den modsatte side. Gentag denne proces cirka 2 tommer fra bunden af ​​sodavandkassen og saks modsatte sider. Fyld flasken med fuglefrø og lav en bøjle. {Fundet på herecomesthesunblog}.

MoreINSPIRATION
  • Tråd fuglstreng lys til udendørs
  • Store DIY Baby Food Lysekrone
  • 7 Pallestativdesign ideer, gode til genopretning og genanvendelse

Denne fugleføder er også lavet af en flaske. For at lave trærammen skal du skære to stykker træ og forbinde dem med skruer. Så tag en glasflaske og mærke brættet, hvor trådsløjferne skal gå. Spik en overfladisk modtager under flaskeåbningen og hæng fuglens fødder. {Fundet på espritcabane}.

Og her er en anden glasflaske fugl feeder. Bor et hul på hver side af flasken, og sæt derefter en tallerken eller tallerken i bunden. Sæt derefter en ledning omkring flasken og lav en bøjle. Det er faktisk meget enkelt. {Fundet på thegardenroofcoop}.

Her er tre mere fugl feeder designs. For den første skal du bore et hul i en masonkrukke og ind i en glasplade. For det andet skal du omslutte kobbertråd omkring krukken for at skabe en bøjle. Til den tredje har du brug for et låg, som du vedhæfter til krukken. Tilføj et par lynlister til låghåndtaget for at holde det glidende. {Fundet på thegardenroofcoop}.

Dette er et projekt, der er lidt mere komplekst. Start med at forene 12 popsicle sticks. Lim 2 sticks på tværs af dem. Derefter skifter stifterne rundt om rammen en gang og fortsætter udenfor, indtil du får 6 rækker. Lad dem tørre og male fugleføderen. Sæt hampkabel på undersiden og træk den under. {Fundet på tonyastaab}.

For at lave en sød lille fugl feeder som denne skal du have en pakke lard / suet, en pak fuglefrø, 4 teacup og bånd eller snor. Stænk frøet over din skærebræt og arbejd derefter svinet i frøet. Skær blandingen i 4 og tryk den i teacuperne. Bind båndet eller tråden til håndtaget og hæng føderen på et træ. {Fundet på thenaturalweddingcompany}.

Disse søde og farverige fuglefodere er lavet af frugtsløkker og rørrensere. Skab rørrenserne i candy canes og bøj bunden ender op i en krog. Træk kornet og lav en anden bøjning. Det er helt klart. {Fundet på sherisilver}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar