10 skal have badeværelse tilbehør

Måske har du ikke forstået dette, men badeværelset har normalt masser af tilbehør. Vi taler om alt fra sæbe krukker til håndklædeholdere og møbler. I betragtning af arten af ​​dette rum og dets funktion skal disse tilbehør først og fremmest være funktionelle, da der normalt ikke er meget plads til rent dekorative genstande.

Sølvbræt.

Det mest almindelige tilbehør er spejlet. Det er et must for ethvert badeværelse, uanset størrelse og design. Spejle kommer i alle mulige former og størrelser. De varierer fra små modeller til store, fra runde til firkantede og sekskantede, og de kan nogle gange også have mere usædvanlige designs, der skal imponere og skille sig ud.

Håndklædekurve.

Sæbe dispensere.

Apothecary krukker.

Udover spejlet er der også andre vigtige tilbehør på badeværelset. De omfatter håndklædestativ, hylder, krukker, sæbeautomater og lysarmaturer. Disse er de elementer, der normalt giver karakter til et badeværelse, og de er en fantastisk mulighed for at introducere farve og stil ind i dette rum.

Spejle.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man vælger de rigtige tilbehør til badeværelse?
  • Tre-dimensionelle badeværelse tilbehør til dig
  • Badeværelsesudstyr, som gør det muligt at klæde dig ind i indretningen

Sideborde.

Kapper.

Sconces.

Håndklæde ringe.

Stearinlys.

Nogle badeværelser har også mere usædvanlige tilbehør og accentfunktioner. De omfatter nogle gange pejse, mantler, usædvanlige badekar og unikke håndvaske. Der er også mange andre små detaljer, der kan ændre atmosfæren og indretningen, som f.eks. Skuffeskuffer, knapper eller design af en vandhane.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar