10 overdådige soveværelse interiør design vi elsker

Det er vigtigt at have et soveværelse, hvor du kan føle dig som en konge eller dronning. Det er stedet, hvor du skal tillade dig at være forkælet og hvor du kommer til at nyde luksus og skønhed. Så forkæl dig selv med en overdådig, vidunderlig soveværelse indretning. Vi har udarbejdet et udvalg af meget smukke og stilfulde designs til at inspirere dig.

Dette soveværelse føles definitivt overdådigt. Som du kan se, er indretningen meget enkel. Men detaljerne er alle meget velvalgte og opmærksomheden på detaljer er fantastisk. De indvendige farver er enkle og jordiske, hvilket gør værelset til at føle sig afslappet og indbydende. Teksturerne er fantastiske og lysekronen er den mest imponerende detalje.

Dette soveværelse er også ret simpelt med hensyn til indretning. Rummet er lidt mørkt, og dette, i kombination med de varme, jordiske farver, der vælges til indretningen, resulterer i en meget afslappende og hyggelig atmosfære. Linjens enkelhed, detaljernes skønhed og de rige teksturer bidrager alle til et overordnet simpelt og sofistikeret udseende.

Dette moderne soveværelse har et indretning baseret på kontraster. Det mørke trægulv er meget rig og smukt og matcher de synlige træbjælker i loftet. De står i kontrast til de hvide vægge og hvidt tæppe. Sengen har et design baseret på samme type kontrast, med en mørk træramme, hvidt sengetøj og brune dekorative puder.

Dette er en af ​​de mest dramatiske soveværelse decors hidtil. Igen er kontrasterne meget stærke. Loftet er hvidt, men væggene er malet sort med hvide trimmer til vinduesrammerne og lignende dekorative elementer til resten af ​​væggen. Baldakinen er overdådig og har sorte gardiner med hvide trim og hvidt sengetøj.

MoreINSPIRATION
  • Sort Soveværelse Interiør Design - Dramatisk Men Elegant
  • En samling af 30 moderne soveværelse interiør design, som vi elsker
  • Elegante og overdådige sorte krystalkroner

Dette soveværelse har et traditionelt interiør. Hovedfarven her er guld, og det gør det muligt for indretningen at blive varm, rig og overdådig på samme tid. De smukke gyldne gardiner omslutter rummet og afslører store vinduer og døre, der fører til en smuk balkon med en vidunderlig udsigt. Sengen har et elegant hovedgærde, og resten af ​​møblerne deler de samme stilfulde detaljer.

Dette soveværelse har en lidt lignende interiør, men i dette tilfælde synes indretningen lidt rigere og mere sofistikeret. Der er masser af meget elegante detaljer og dekorative elementer. Baldakinen har indviklet detaljer på rammen, gardinerne og hovedgærden er sofistikerede, og lysekronen er blot en mere elegant og overdådig detalje.

Dette traditionelle soveværelse er særligt imponerende på grund af den buede del af væggen over sengen. Det giver en meget interessant baggrund for hovedgavlen og introducerer rige farver, der også anvendes i hele indretningen. Pejsen er meget smuk og tilføjer varme og stil til værelset. Loftet er også udsøgt.

Vi fokuserer nu langsomt på mere moderne interiører. Dette soveværelse har en noget enkel indretning, men det er stadig meget rig og overdådig. Tapetvæggen er meget elegant og pejsen, der går helt op til loftet, er en anden måde at indføre tekstur og mønster ind i rummet. Gardinerne matcher væggen såvel som sengetøjet. Vinduerne fra gulv til loft giver en vidunderlig udsigt.

Her har vi et moderne soveværelse med en meget simpel farvepalet. Indretningen er for det meste en kombination af hvid og grå. De mørkegrå gardiner modvirker de mønstrede vægge og det hvide loft giver det rene enkelhed, som indretningen har brug for for at kunne balancere. Hovedgavlen har en meget elegant ramme med en orefinish hvid, de lilla accenter tilføjer et andet tryk farve.

Dette er et andet moderne soveværelse med indretning med et par stærke kontaktpunkter. Indretningen er for det meste enkel og har stærke og smukke kontrast af tekstur. Accent detaljerne er den sort og hvid kunstværk vises over sengen og den overdimensionerede lysekrone, der også er en måde at introducere farve ind i rummet.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar