Få klar til at gå nødder over disse 4 Drool-værdige 2018 Countertop Trends

Mange mennesker tænker på bordpladerne i deres køkken som noget af en arbejdshest. Det er en overflade, hvor de kan tilberede et måltid, spise eller få arbejde udført i løbet af dagen. De giver det ikke meget mere, men de burde. I virkeligheden kan dine bordplader være det kunstneriske centerpiece i dit køkken - og vi har 2018 bordtæktendenser til at bevise det.

Tro ikke på os? Tjek trendsne nedenfor og se, hvad du synes. Vi garanterer at mindst et af disse modige udseende vil få øje.

Omsmykke det industrielle udseende ved at bruge metaller. Billede: Terry og Terry Arkitektur

Metal bordplader

Hvis du vil have et kig, der er helt adskilt fra stenplankene, der dominerer nutidens moderne køkkener, ser du ikke længere end metalplader. Dette udseende vil fungere godt for både dem med moderne og retro smag. Plus, da der er en række forskellige metaller, du kan vælge imellem - fra rustfrit stål til kobber og zink - passer denne trend godt med næsten enhver personlig smag.

Metal er også et godt valg for dem, der håber på praktisk. Da metaller er ikke-porøse, er de lettere at rengøre end sten, og der er ingen risiko for forurening, hvis bordet ikke er ordentligt forseglet. På den anden side, da metaller er meget blødere end sten, har disse bordplader en risiko for denting.

En af de største 2018 bordtendenser er blandingsmaterialer. Billede: North Fork Builders of Montana, Inc.

Mix og match

Tidligere har køkkenet typisk set meget homogent. Boligejere ville kun vælge et materiale til skabene og en anden til bordene. Disse dage er personlige smag dog lidt mindre statiske. Der er en bevægelse i retning af blanding og matchning, og dine tællere er ingen undtagelse. En af de øverste 2018-bordtendenser er omfattet af blandede materialer.

Når du går efter et blandet udseende, er det vigtigste at sørge for, at der er masser af kontrast. Når det er sagt, er der flere måder at nå dette mål på. Du kan blande materialer - som f.eks. Sten og træ - eller vælge lyse og mørke nuancer af samme materiale.

Du bør også overveje placering. Køkkenøerne arbejder især godt med denne tendens. Da bordpladerne på øen er naturligt adskilt fra resten, tænk på at gøre det til det centrale sted i rummet og gå modigt med dine æstetiske valg.

Gør alt ser sammenhængende ud med en integreret vask. Billede: Davenport Building Solutions

Integrerede dræn

Hvis du er en fan af rent, minimalistisk udseende, kan du overveje at bruge en integreret - undertiden kaldet integreret - sink i dit køkken. Forskellen kommer i, hvordan disse dræn er installeret. I modsætning til undermonterede versioner, hvor vasken er et separat stykke, der lægges under bordpladen, kommer integrerede versioner som et stort stykke.

Fordelen ved en integreret vask er, at der ikke er sømme eller overlappende stykker, hvor vasken og bordpladen forbinder. Det er mere æstetisk glædeligt, såvel som mere hygiejntisk, da snavs ikke vil kunne opbygges mellem det tidspunkt, hvor begge dele mødes. Når det er sagt, er nedadrettelsen af ​​dette udseende mangel på alsidighed. Da vasken er indbygget i bordpladerne, er der mindre mulighed for at skifte tingene rundt, hvis din smag ændres.

Gå stort og fed med mønstre. Billede: Omicron Granit & Tile

Fede mønstre på sten

Den sidste tendens vi har til dig inkorporerer både gamle og nye smag. Her, i stedet for at bruge et helt nyt materiale, tager vi vores gamle standarder tilbage: kvarts og granit. Men i stedet for at følge den traditionelle regel om at holde din sten så upåklagelig som muligt, er det tid til at tænke uden for boksen. 2018 bordtæppetrends handler om at gå stort og fed - og stenplanker er ingen undtagelse. Sørg for, at mønsteret i din sten skiller sig ud.

Især er tunge veining og dristige farver populære. Men husk, om du bruger granit eller kvarts, er hver sten unik. Du vil gerne vælge noget, der taler til dig personligt. Igen er dette en mulighed for at skabe et fokuspunkt for dit køkken. Når du udvælger din sten, skal du sørge for, at det er et mønster, der får øjnene.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar