300 år gamle bondgård elegant omdannet til moderne opholdsrum

Efter at have været næsten brændt til jorden for flere år siden, er dette 300 år gamle gård (beliggende tæt på byen Treia i Le Marche-regionen i Italien) blevet fuldstændig reformeret og genopbygget. Det omfattende, fireårige renoveringsprojekt med titlen Casa Olivi blev foretaget af de schweiziske arkitekter Markus Wespi og Jérôme de Meuron, og da bygningen er beskyttet af den italienske kultur- og historieadministration, er udvendig blevet omhyggeligt bevaret, mens indersiden er blevet ombygget og proffers et minimalistisk og luftigt interiør.

Denne sofistikerede italienske feriebolig ligger i en skrånende bakke og har panoramaudsigt og har 360 graders udsigt over det omkringliggende landskab. Huset er færdiggjort til en usædvanlig høj standard, og der er mange banebrydende finish: såsom Phillipe Starck-badeværelserne, det super moderne køkken og den imponerende rektangulære infinitypool (minder om vandtrugene, der findes i nærområdet landskab), der sidder hævet over jordoverfladen.

Rummelig, lysende og rolig, Casa Olivi spredes over tre etager. Stuen er i stueetagen og fire af de fem soveværelser (alle med ensuite badeværelser) er beliggende på de to øverste etager. Efter at have været fuldt reformeret, er den tidligere stabil nu et selvstændigt et-værelses gæstehus. I den sydlige del af ejendommen er der en stor terrasse med en pergola og spisebord til 12, samt et udvendigt køkken med grill og teppanyaki. [Oplysninger fremsendt via e-mail af Maija Krasna; Billeder af Nicolas Mathéus]

 

  

  

 

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar