5 unikke mudroom ideer

Hvad præcis er en mudder du spørger? Nå er en mudroom et sted i huset for bare at aflaste. Kyst, sko, paraplyer, sportsudstyr, rygsække .... Daglige fornødenheder er lige faldet her for morgendagens brug. Men bare fordi du slipper af alle de beskidte ting på dagen, betyder det ikke, at du ikke kan skabe et unikt og stilfuldt rum til at aflaste. Se nærmere på nogle af disse nemme og unikke mudroom ideer!

1. Opret Cubbies.

Hvis der kun er to af jer i et hus eller fem, er cubbies stærkt brug for organisationen. Hvis alle i familien har deres eget personlige rum, så går intet tabt, rod eller fanget i blandingen. Tilføj en krog til at hænge op poser og en kurv til mudrede sko. Du kan endda gerne mærke hver sektion eller male hver cubby en anden farve!

2. Tilføj et tavle.

Til lidt ekstra accessorizing og funktionalitet, tilføj et tavle! Skriv en besked for at minde børnene om hjemmearbejde eller forlade en kærlig note til din mand at finde, når han vender hjem fra arbejde. Du kan skrive ugens tidsplan, så ingen savner et møde, en øvelse eller en lægeaftale. Eller du kan skrive ned dine købmandsbehov, så du ikke glemmer, hvad du skal gribe i butikken, mens du er ude for dagen.

MoreINSPIRATION
  • Nøgleelementer i en vintermudroom
  • Unikke Dining Room Layouts: Idéer og Inspiration
  • Forbered din mudder til efterår og giv det et mere festligt udseende

3. Bland det.

Hvis du har et super moderne, moderne hjem, så lav en mudder, der passer til regningen. Eller hvis du har et vintage, hyggeligt hjem, så lav en mudder, der afspejler den stil. Ikke alle rum, der er designet til at komme og gå, må se det samme ud. I stedet skal du være kreativ, mens du holder dit hjems vision i tankerne.

4. Tøjlinjer.

Sørg for, at der er plads til at hænge nogle af de våde tøj op. Uanset om det er en indtrækbar tøjlinje eller en, der holder op hele dagen lang, vil det helt sikkert komme til nytte. Efter en snedækket vinterdag med slæde eller nogle der leger i regnen, er alt hvad du skal gøre, nede på de våde tøj til at tørre, før du tager dem til vasken.

5. Combo værelse.

Hvis du ikke har plads til en mudroom, så lav en. Dobbel dit tøjvask som dit losseplads også. Det er to-til-en-aftale. Dine beskidte tøj kan gå lige i vaskemaskinen, og du kan begrænse rodet til det ene område af huset, der kan klare det. Prøv stabelbar vaskemaskine og tørretumbler for at give dig selv en ekstra organisation.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar