House-Like Boxes Definere levende områder i denne friske parisiske Loft

Frankrig-baseredeAgnès & Agnes arkitektur forvandlet et gammelt to-etagers snedkerværk til et ukonventionelt loft. Denne kreative krybbe er beliggende i hjertet af Paris og rummer en familie på syv: to voksne og fem teenagere.

Den unge og dynamiske følelse af dette hjem bliver tydeligt, når du træder ind i det generøst store grundniveau, dækket af et stort tagvindue. Alle de daglige funktionelle rum er placeret her; stue, tv-stue, køkken og spisestue er på dette åbne konceptniveau.

For at visuelt reducere omfanget af det fælles område kom de to arkitekter med en strålende løsning: "Vi har besluttet at give dette store hulrum (3,444 ft²) med små kasser, der opfylder de nødvendige funktioner. Disse kasser har en fældet husform og er spredt på begge niveauer, "sagde Agnes & Agnes.

Den største bundkasse, der rummer køkken og spisestue, har en sort ydre, kraftigt kontrasterende stænk af blå og orange spredt overalt. "Hvert værelse er som et lille hus med en anden farve i indretningen, der afspejler hvert barns personlighed. Korridoren, der betjener alle værelser, er forsynet med et håndlister i perforeret stål og et fleksibelt gulv for at give det en frisk stemning, "tilføjede arkitekterne. [Fotografi af Cecile Septet]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar