Et kreativt, eklektisk interiørdesign i Atlanta af TaC Studios

Det er umuligt at komme op på noget helt nyt, noget der ikke har noget at gøre med alt andet, der allerede eksisterer. Det er derfor, vi alle har brug for inspiration, om det er til at dekorere hjem eller vælge vores tøj. Hvis du vil have inspiration til dit hjem, og du søger noget smukt og stilfuldt uden at følge en bestemt stil, så er dette hjem det, du leder efter.

Dette hjem har det hele. Det er simpelt, men ikke stramt, det er elegant, men ikke traditionelt, det er stilfuldt og glamourøst, men ikke overdådigt og det er hyggeligt, men ikke rustikt. Faktisk har det noget unikt og det er ikke nødvendigvis noget nyt. Denne unikke charme kommer fra blandingen af ​​stilarter fra TaCstudios. Boligen har et eklektisk interiør, og som du kan se, kombinerer det gammelt med nyt og moderne med traditionelle såvel som flere forskellige påvirkninger, og resultatet er noget originalt og meget smukt.

MoreINSPIRATION
  • Smukke Cinda Boomershines Atlanta Interiørdesign
  • Farverig eklektisk interiørdesign
  • Kunst og stilfuldt design arbejder sammen smukt i det eklektiske NS-hus

Huset, der ligger i Atlanta, Georgia, er blevet organiseret lodret, og det gør det muligt at få et lille fodaftryk og alligevel at være rummeligt. I midten af ​​huset er de underholdende og familie rum. De dikterer resten af ​​indretningen og de sætter hovedretningen, der skal følges. Samlet set har huset levende farver og fed teksturer og er smukt dekoreret med eklektisk kunst. Selv om der er en central akse rundt, hvor hele indretningen er indstillet, har hvert værelse og hvert separat rum sit eget udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar