Et hus designet til et ungt par med japanske egenskaber

Dette er det pentagonale hus. Det er et projekt designet af Kazuya Morita Architecture Studio, og det var meningen at maksimere brugen af ​​webstedet samt pladsen i strukturen. Det var også nødvendigt for at holde levevis af de japanske traditionelle konstruktioner.

Huset er designet til et ungt par. Deres forældre bor i nærheden i samme landsby. Boligen er beliggende i Tsushima by, Aichi præf. JAPAN. Grænserne mellem indvendige og udvendige rum er ikke særlig veldefinerede. Dette skaber frihed mellem bevægelse de forskellige områder af huset. Taget er uregelmæssigt men smukt. Det højeste område af huset ligger i centrum, hvor samlingsområdet er. Ekstremiteterne i huset har lavere lofter, og de skaber smukke og intime rum, der er perfekte til afslapning.

MoreINSPIRATION
  • Forfriskende bolig designet til et par og deres 3 unge børn
  • Farverig skandinavisk lejlighed perfekt designet til et ungt par
  • Japansk en-etagers træhus

Huset er meget indbydende, varmt og roligt. Træstrukturen i huset er lånt fra traditionelle japanske hjem, men det har også et moderne touch. Væggene er dækket af traditionel hvidgips. Huset dækker et areal på 692,63 sq og den faktiske bygning dækker 87,73sq. Det er et meget smukt hjem og det har store gulv til loftglasvægge, der giver panoramaudsigt over det omkringliggende landskab. Det er den perfekte kombination mellem tradition og modernitet. Det er et ret lille hus, men det er evry indbydende og hyggeligt. {Fundet på archdaily og samtidige}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar