En lille, men meget velorganiseret lejlighed i Camogli

Du kan ikke rigtig sætte pris på alt det rum du har, når du bor i et stort hjem. Du skal opleve at leve i et lille rum for at forstå, hvor værdifuld hver tomme plads virkelig er, og for at åbne dit sind for nye løsninger. Først da kan du være kreativ. Et perfekt eksempel på det er denne lille lejlighed. Det kan findes i fiskerbyen Camogli beliggende i provinsen Genova, Italien.

Lejligheden hedder Harbor Attic, et meget passende navn for det i betragtning af beliggenheden, udsigten og strukturen. Det blev designet af Gosplan. Holdet forsøgte at få mest muligt ud af det rum, der var til rådighed.

Selvom værelserne er meget små, er de også pænt dekoreret. Der er en god balance mellem rummet og alt i det. Det begrænsede rum var et incitament for designerne til at tænke ud af boksen. De kom op med usædvanlige løsninger for at løse opbevaringsproblemet og også for at gøre værelserne til at føle sig luftige.

MoreINSPIRATION
  • Sunny Tiny Stueetage Lejlighed Med Kompletterende Udendørs Boareal
  • Lille lejlighed med geniale opbevaringsløsninger
  • Bright, luftig og smukt organiseret 43 kvadratmeter lejlighed

Det er et godt eksempel, der viser os, at et lille sted kan være behageligt, hvis du ved, hvordan man ser på det. Målet for dette usædvanlige projekt var at lave to soveværelser, et studie, en stue, et køkken og et badeværelse. Gambreltaget gjorde ikke tingene lettere, især i betragtning af den begrænsede gulvoverflade. Udfordringen var dog ikke umulig.

Denne specialdesignede lejlighed har et smart interiør. Der er ingen unødvendige møbler og alt, hvad der kunne monteres på væggen frem for at optage gulvplads, er allerede på væggen. Køkkenet er lille og rummer kun et hjørne af åbent plan. Der er ingen visuelle afgrænsninger mellem disse rum. Det er snarere et fælles rum med en fleksibel og multifunktionel struktur. Indretningen er enkel og pladseffektiv.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar