En hyldest til originalitet i arkitektur: Det Pentagonale Hus

For nylig afsluttet af Kazuya Morita Architecture, kommer Pentagonal House til at trodse vores opfattelse af boligsymmetrier. Dette originale projekt blev specielt udviklet til et ungt par og ligger nær Nagoya, Japan. Dens udvendige var designet til at harmonisere med bygningerne i nærheden og har et moderne udseende: For at respektere og harmonisere med naboskabsmiljøet leverede vi det traditionelle hippede tag, som mange nabohuse har. Denne karakteristiske femkantede geometri af planen blev leveret for at have det maksimale rum på dette websted og tilstrækkelig åben plads omkring den. Fem hovedkonstruktion vægge blev sat i radialt, og det er muligt at tage i udvendige rum som udvidelse af indvendige rum. I midten af ​​arkitekturen blev radiale vægge afskåret i kuppelform, for at skabe plads til et spisebord. Udover at levere denne karakteristiske geometri (det er en slags teknologi) til planen for denne arkitektur, forsøgte vi at bruge det mest almindelige træstruktursystem, som de fleste japanske huse er bygget i dag. Vægge blev færdige med rund hjørne i japansk traditionel hvidgips. Interiøret ser fantastisk ud med masser af lys invaderende alle værelser i huset. Det eneste der mangler her synes at være privatlivets fred, men det er i øjeblikket ikke et problem for parret.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar