Angelo Mangiarotti Designet Multiuse til Agape Casa

Agape Casa tilbyder det ideelle møbelstykke til moderne individer, der ser efter varer, der giver rigelig opbevaring og let kan transporteres. Angelo Mangiarotti er den kreative hjerne bag dette effektive og nyttige møbelstykke, og han har designet dette emne til det respekterede mærke Agape Casa.

Det er i de enkleste termer en indretningsstykke, der har en struktur, hvor sømløse vandrette planer holder op med de vertikale elementer, og disse er forsynet med ekstruderede aluminium tværbjælker. Denne form for indstilling tillader frontdørene at glide let. Der kunne ikke have været et bedre navn til denne indretning end "multi-use", da den kan bruges som en multiple skufferække eller endda som et simpelt bord.

MoreINSPIRATION
  • Fritstående badekar fra Agape Cartesio
  • Casa las Palmas i Medellín, Colombia
  • Innovativt multifunktionsdesign

Dette er et interessant design til et møbelstykke. Det ser meget funktionelt ud, men jeg har stadig en fornemmelse af, at der mangler noget. Det er et stort lagerplads, hvor du kan skjule dine ting. Og der er de laterale rum, hvor du også kan placere nogle dekorationer, måske endda bøger. Og på toppen kan du endda placere et lille tv. Dette er et meget alsidigt møbeldel. Den kan placeres i soveværelset, og i dette tilfælde kan du gemme dit tøj eller dine andre personlige ting. Og du kan også vælge at placere det i stuen. Som du kan se fra billederne, er der mange forskellige farvekombinationer, som du kan vælge imellem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar