En anden type parisisk lejlighed

Når enkelhed og høj kvalitet er ordene der karakteriserer et rum, vil det helt sikkert vise sig at være et af de bedste valg, du kan lave. Hvis vi tilføjer, at en sådan lejlighed er beliggende i Paris, vil du lide det endnu mere. Lad os dog prøve at finde ud af, hvad der er så attraktivt om det! For det første, som du kan se i billederne, er det en monokrom lejlighed, der er ganske imponerende i rustfrit stål og krom, med sine hvide vægge og grå eller sorte møbler.

De få eksisterende røde og grå accenter afsløret af de dekorative genstande repræsenterer det stænk af farve, der animerer hele atmosfæren. De få naturlige træmøbler tilbyder en indbydende luft til et sted, der viser sig at være et hårdt arbejdssted; køkkenet og spisebordene bruges også som skrivebord, den enkle grå tæppe er det element, der gør overgangen mellem kontor og stue, mens spiraltrappen fører os til næste etage.

MoreINSPIRATION
  • Sød parisisk lejlighed med en lys tæppe i stuen
  • Kun 23 kvm Coquette lille parisisk lejlighed
  • Parisisk mikro-lejlighed optimeret gennem en træskulptur

Den del der også tjener som gym er minimal, med hylder og enkle terninger. Blandingen af ​​kontor ting og hjemlige stykker gør stedet til et hjem: billederne på væggene, planterne, men ikke kun ... På trods af luften på skrivebordet er hele rummet behageligt i sin enkelhed; gør dig tilpas og skaber et perfekt miljø for arbejde, men ikke kun, da der er nok plads til at tilbringe tid sammen med venner og familie. {fundet på miresparis og hd}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar