Kunstgalleri og boligareal fusioneret ved hjælp af et oprørsk designskema

Se på disse billeder, der viser et meget originalt kunstgalleri og boareal kombineret! Unit 2B Warple Way er på en velkendt gade af Acton-optagestudier, hvor Florence og Maskinen, og selv den sene sjæle siren Amy Winehouse tidligere har optaget musik. Tilpas da noget, at det er nu hvor 4M har besluttet at skrue op på et åbent sideværts kontorlokal og omdanne det til et arbejde / live galleri ved hjælp af ukonventionelle materialer som f.eks. mikrosement og pulvermetalmaling.

Denne 1100 kvadratmeter ru-lux-enhed blev designet til at afspejle arv fra en kosovo-født londoner og hans amerikansk-detroiter-kone. De to gik til glamour-møder-industrielle chic-hvor den naturlige gadekorrosion af metaller tager fuld regering på en måde, der skaber en varm og abstrakt baggrund, men alligevel neutral nok til ikke at tage væk fra kunsten, der vil blive vist.

Gennem eksperimentering fandt 4M revolutionerende nye materialebrugsmaterialer - miksering til at skabe skulpturelle dræn, bad og køkken, og vægge blev belagt med pulvermetalfaling sprøjtet med syre for at opnå et oxideret udseende. Multitasking var både visuelt tiltalende og funktionel, hundredvis af loftpaneler blev skåret i tre forskellige størrelser for at skabe en flydende loftinstallation, en uregelmæssig, men kontinuerlig overflade, der holder ledninger, lys og højttalere ude af syne. Mens de fleste mennesker vil bruge hvid til et galleri, viser 4M multi-funktionalitet i en oprørsk, men dygtigt blandet sammensætning. [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af 4M]

 

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar