Smukke laden ændrede sig til et hyggeligt familiehus

Denne laden er en af ​​de mest elegante og dejlige boliger du kan finde. Det er ikke stort, men det er rummeligt, luftigt og arkiveret med lys. Når du når låven, vil du se, at den er bevogtet af en høj eg, der synes at være landets protektor. Dette er et meget unikt hjem, og du kan bemærke det lige fra hoveddøren. Der er en gammel hængende maritime messingklokke, der forsøger at erstatte den sædvanlige knap. Hvis du ikke kan lide det, er der også en old school hand-bell tilbydes som et alternativ.

Før de nuværende ejere flyttede her, boede de i et hus i 1928 og en gård i Sussex bygget. De besluttede at flytte ud og valgte dette område for deres nye hjem. Denne lille, tre-bay bygning er ikke det perfekte familiehjem, som de har drømt om. Indenfor vil du se, at hvert møbel, hvert maleri eller skulptur passer præcist i det rum. Hele indretningen er skabt omkring nøglebrikker. Ikke desto mindre ser det ikke ud som et museum, men som et hyggeligt hjem.

MoreINSPIRATION
  • Renoveret låve drejede sig ind i et hyggeligt moderne hjem
  • Barn blev til et moderne hjem i Surrey, England
  • Smuk og hyggelig villa uden for Aspen af ​​Lipkin Warner Planning and Design Associates

Indretningen har været en udfordring. Udover at bekymre sig om plads og funktionalitet, måtte ejerne også opfylde planlægnings- og bygningsreglerne. I sidste ende viste alt sig perfekt. Det tog mere end fire år at færdiggøre den indretning, du ser nu. Det var værd at vente.

Taget og væggene er lavet af tømmer og egetrappen er købt på auktion efter at have lagt ud i gården i flere år. Denne 23 hektar lada er absolut enestående og indretningen er betagende. {Fundet på wealdentimes}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar