Bedøvelse design, der ændrede den måde, vi ser på ting

Uanset om du er klar over det eller ej, er skønhed overalt omkring dig, og selv om det er svært at definere fantastisk design, er det nemt at identificere det. Hver kategori du kan tænke på har sine egne fremragende kreationer og eksempler. Vi gjorde det til vores arbejde for at finde nogle af dem.

Belysningsarmaturer.

Det skal være nemt at imponere, når du arbejder med lys endnu, med så mange flotte designs, der allerede spredes over hele verden, kommer det op med et design, der faktisk skiller sig ud, udfordrende. I dette tilfælde er det enkelheden og opfindsomheden af ​​lysarmaturen, der gør den så cool og fremragende.

Har du nogensinde ønsket at male dine vægge med lys? Nå, nu kan du komme tæt på at gøre det med denne LED armatur. Den har en indbygget strømforsyning og kan installeres på vægge og lofter. Den består af en stribe af stål, der kan formes og placeres på mange måder og konfigurationer. {Fundet på arhiproducts}.

Hvilken original måde at oplyse et værelse på! Vi taler om Peel Wall Light af YOY, som i grunden er en lampe designet til at passe i hjørnet og for at få det til at se ud som lyset kommer bag baggrillen.

Der er mange flotte design, der kunne indgå i denne liste, og vi har kun formået at finde nogle få. Vi var imponerede over denne skulpturelle lampe. Det er håndlavet af genvundet træ og hvert stykke er unikt og har en anden form. Det hele starter med søgen efter det perfekte træstamme. {Found on etsy}.

Puder

Disse er bestemt ikke dine daglige puder, fordi de er formet som sten og de ser faktisk ret realistiske ud. De hedder slet ikke "levesteder". Fyld din moderne stue med disse unikke ting, og du får et rocking design. {Fundet på smarin}.

Sikkert skal du have forestillet mig mindst en gang, hvor hyggeligt det ville være at kæle på en stak pandekager, og hvis det ikke er tilfældet, gør du det nu. Faktisk kan du få det til at gå i opfyldelse, fordi der nu er en samling gulvpuder, der ligner kæmpe pandekager.

Spiseborde

At være imponeret af et simpelt spisebord er ikke vores stil, men da vi så dette kule design, kunne vi bare ikke hjælpe det. Dette er vinschbordet af David Fletcher. Den har en rund top, der forbliver rund selv når bordet er udvidet for at rumme flere mennesker, og den måde det gør, er ganske imponerende.

Hvor køligt ville det være at have et spisebord og et sæt stole, der rent faktisk svinger? Duffy London har faktisk designet sådan en ting, og han kaldte det Swing Table. Den fire plakat bord har en suspenderet lampeskærm i midten og otte hængende stole.

Seating.

Selvom det kun var en prototype, ville kaffebaren designet af Karolina Tylka se fantastisk ud i mange rum. Enkel, elegant og funktionel, dette stykke er ekstremt fleksibelt og kan ændre funktionen på ingen tid, baseret på behovene. Det kan tjene som en bænk, et sæt af separate stole med sideborde eller et bord.

Og hvor cool er dette koncept til udendørs siddepladser? Det er som strimler af cement fra jorden skrælle og bliver bænke. Meget stilfuld og moderne, skiller designet sig helt klart med sin originalitet. {Fundet på archdaily}.

Nøgleholdere.

Som vi har nævnt, er der fantastiske og kolde design overalt omkring os i alle mulige former og former. Denne nøgleholder er et perfekt eksempel. Det forvandler noget så simpelt til noget så interessant. Designet af Luz Cabrera og Malorie Pangilinan blev dette sæt af en nøgleholder og matchende nøgleringe inspireret af 1950'ens sætning "Honey, I'm home".

Badeværelsesfaciliteterne.

Hvis du vil have et badeværelse vask, der er mere end bare funktionelle, så hvad med Snail Sink? Det har helt sikkert et koldt design, og det er faktisk enkelt og alsidigt nok til at passe ind i de fleste moderne og moderne rum.

Forestil dig at komme ud af brusebadet eller karbadet og træde på smukke grønne mos. Det ville være som en frisk oase. Dette badeværelse tæppe er lavet af tre typer mos, der trives i fugtige forhold, hvilket gør stykket ideelt til badeværelset. Hvad er endnu mere genialt er, at mosen drikker i vandet, der drypper på dine fødder. {Found on hgtv}.

Når du ser dette karbad, kan du ikke se det. Det er så sej, du spekulerer på, hvorfor du ikke har hørt om det før. Skibsfisket Hængekøje badekar er lavet af kulfiber og har en slank form. Det er isoleret med en skumkerne og skal suspenderes over jorden. {Fundet på uncrate}.

Og når man taler om badekar, har denne også et unikt design. Det ser ud som om det er hugget ud af et stort stykke sten. Dette er faktisk et kar med personlighed, og i betragtning af dets design er det umuligt at undgå at gøre det til brændpunktet for badeværelset.

Hylder.

Selvom disse hylder ikke er helt revolutionære, er årsagen til, at vi valgte at medtage dem her, deres evne til at se så naturligt og smukt ud i næsten enhver form for indretning og rum. De er en del af denne indviklede væg enhed med alle mulige rum og åbninger af forskellige former og størrelser, og de er fremragende til visning af varer.

Tro det eller ej, du også kunne have hylder som denne og det; s noget du faktisk kan lave dig selv. Bare find det rigtige stykke træ.Afsegl hullerne med aluminium blikkenslags tape og sørg for, at træet er på niveau. Bland derefter harpiksen og tilsæt pigmentet, så du kan lave harpiks indlagt hylder. Hæld det i og vent et par dage, vil det være tørt. Skræl tape og start slibning. {Fundet på shinium}.

Køkken funktioner.

Hvert køkken har brug for et sæt tilbehør, der ofte giver romkarakter og gør det skiller sig ud. Vi taler om ting som opvaskestativet og de unikke designs, der foreslås af denne. Elegant og elegant, dækker den en del af bordpladen.

Vasken er en must-have, og så er nogle af de tilbehør, der normalt går med det. Denne vask blev imidlertid designet på en sådan måde, at brugen af ​​disse tilbehør bliver super let og behageligt. Vi taler om en roterende vask med skærebræt og kolander.

Windows.

Hvad er der at vide om Windows, da de alle ser ens ud, ikke? Ikke nøjagtigt. Faktisk er der mere unikke og interessante vinduesdesign derude end du tror. Tag den her, for eksempel. Det er et rundt vindue med et rigtig originalt udseende.

Eller hvad med dette lange og tynde vindue? Gennem det kan det ikke være meget praktisk på nogle måder, det kan gøre en stor forskel i et mørkt rum ved at lade lidt lys ind. {Fundet på plataformaarquitectura}.

Gulv til loft vinduer imponerer normalt med de synspunkter, de giver, og ikke selve designet. I dette tilfælde er tingene forskellige, og det er det faktum, at vinduet har denne unikke "A" form, der gør det skiller sig ud så meget. {Fundet på William O'Brien Jr}.

Og hvad der kan være mere fantastisk end at se et uafbrudt billede af havet fra dit soveværelse? Det er alt takket være det minimalistiske og kølige design af disse vinduer.

Garage døre.

Hvad kan du gøre for at gøre en garageport kølig? Nå, du kan designe et helt nyt åbningssystem, der fungerer perfekt med det nye design, du havde i tankerne. Resultatet ville være denne fantastiske garagedør. {Found on dwell}.

Trapper.

MoreINSPIRATION
  • Selvstændig vask af Qin
  • Eklektisk lejlighed giver nye funktioner til enkle designs
  • S Shaped Sink Design

Der er mange fantastiske og fantastiske trapper derude, så det er ikke nemt at foretage et valg. Alligevel finder vi denne ene til at være meget interessant, fordi det ikke kun er en trappe, men også en bogreol. Du kan sidde på trappen og læse en bog, og der er endda en indbygget dias, der gør det meget sjovt.

I tilfælde af denne trappe er det faktisk den forsænkede belysning og håndlistersdesignet, der gør det så interessant. Desuden skaber de hvide små småsten en virkelig zen og chic stemning hele vejen igennem.

Jeg ved ikke, om en spiraltrappe skiller sig ud, er lettere på grund af dens allerede iøjnefaldende form eller vanskeligere på grund af det øgede tryk. Men én ting er sikker: Denne spiraltrappe er en af ​​de sejeste og mest yndefulde, vi nogensinde har set.

Arkitektur.

Dette er en stor kategori, så vi har inkluderet en række elementer, som vi synes er seje og unikke, såsom dette eksperimentelle hus kaldet "Roll it". Det er en cylindrisk struktur med tre forskellige sektioner dedikeret til forskellige funktionelle behov. Det indeholder en seng og et bord, en træningsplads og et køkken med vask.

Du er sikkert allerede bekendt med denne bygning. Beliggende i Mumbai, Indien, boligbyggeri har store balkoner og svømmebassiner på hver etage. Lejlighederne er en slags luksusboliger.

Denne cantilevered bolig skjuler noget virkelig specielt: en pool med en glas bund på det cantilevered tag. Det betyder, at poolen er gennemsigtig og også, at den giver et unikt loft til det udendørs rum nedenfor. Visningerne fra puljen er smukke, endnu en stor plus.

Et hus med en garage i stuen er også temmelig cool. Faktisk er det ikke ligefrem en garage, men et bilgalleri, et udstillingsrum med glasvægge, der i dette tilfælde er integreret i opholdsstuen.

Hovedårsagen til, at vi inkluderede denne sommerhus på listen er dens grønne tag. Du elsker ikke bare den måde, det gør huset til at blande sig og forsvinde i landskabet. Hvilken god måde at blive en med naturen. {Fundet på webstedet}.

Og når man taler om naturen, glæder andre huse sig ind i stedet for at forsøge at blande sig ind. For eksempel blev denne bolig bygget op omkring et sæt træer, der kan beundres gennem en glaspartition. Ideen er virkelig genial. Det gør det muligt for ejerne at være tæt på naturen, uden at selv forlader huset. {Fundet på tao}.

På samme måde har dette hus et stort træ, der vokser gennem det. Træet var omgivet af en glascylinder, og det gennemborer gulvet og taget. Det er en virkelig interessant funktion, perfekt til spiseplads og opholdsstue.

Facader.

I tilfælde af nogle bygninger er der ikke behov for at gå ind for at vide, at de har flotte design. Denne har for eksempel en rigtig stor facade med indbyggede planter. Den litterære har en væghave med blomster og planter vokser på sin facade. {Fundet på Lacaja Arquitectos}.

Du ved, hvordan nogle gange mennesker bruger denne type udseende, når man laver gabion vægge eller når man bygger pejsvægge? Nå, denne gang blev designet brugt til facaden af ​​huset. Det er en virkelig slående kontrast. {Fundet på Parque Humano}.

Vinkældre.

Uanset om du kan lide at drikke vin eller bare samle den, kan det være meget nyttigt at have en vinkælder, især hvis det ser så cool ud som dette. Denne spiral vinkælder omgiver dig med smukt stablede og organiserede flasker, mens du går ned ad trappen for at finde den du har brug for.

Andre vinkældre er mindre kompakte og lidt mere i dit ansigt. Tag f.eks. Dette design. En rigtig enkel og indbygget fortolkning og et vidunderligt kontaktpunkt for et moderne eller moderne hjem. {Fundet på arkiveringer}.

Lofter / vægge.

Dette arkitektoniske design af Corvin Cristian kan ses i Bukarest inde i Studio Hermes, en klub og restaurant, hvor en række bands kommer til at udføre regelmæssigt. Designet svarer til akustiske krav i rummet.

I Opole, Polen, er der en cafe med chokoladevægger. Nå, det er bare et designtrick. Alligevel er indretningen lækker. Mørk chokolade synes at dryppe ned ad væggene, og den dækker også en del af loftet. {Fundet på Brokat}.

Kontorer og hovedkvarter.

Vi kunne muligvis ikke tale om fantastiske kontorer rundt omkring i verden og ikke medtage Google i diskussionen. Så her er deres Zürich-kontor. Det er som forventet et legende og sjovt rum. Det har et dias, der dråber medarbejdere ind i spisepladsen.

New York kontoret designet til The Barbarian Group har en harpiksbelagt skrivebord, der stiger og falder i sløjfer. Det har trækantede kroge og korridorer nedenunder, og hele stykket udgør en kontinuerlig og flydende struktur.

Døre.

Alt hvad vi har beskrevet hidtil imponerer på en eller anden måde, men det er måske et andet element, der driver folk til at skabe et vist første indtryk, når de kommer ind i et rum. Det ville være hoveddøren. Denne eksploderer for eksempel på grund af dets drejedesign og evne til at blande sig ind.

Andre frontdøre imponerer med deres størrelse og dimensioner. Tag f.eks. Denne massive dør. Det gør helt sikkert en erklæring, selvom den faktisk har et meget simpelt design hele tiden. {Fundet på berarducciarchitecture}.

Hvis det ikke var for det metalliske spor, ville denne del af levende kant træ aldrig foreslå det faktisk tjener som en dør. Selv om det måske ikke er den bedste mulighed som en hoveddør, er det absolut en af ​​de mest interessante skydedøre vi kunne finde. {Fundet på traditionalhome}.

Og så er der denne dør designet af Klemens Torggler. Det hedder Evolution Door og det har et meget flot design, der gør det muligt at glide sig selv åbent. Alle dørbehovene er en blid knude, og momentet tager sig af alt. Det er fantastisk bare at se på det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar