Boligejerforsikring i Oregon

Boligejerforsikring er ikke et køkkensnitter køb. Dine individuelle forsikringsbehov varierer meget afhængigt af dit hjems størrelse, alder, byggeri og sikkerhedsfunktioner, for blot at nævne nogle få.

Alligevel er der et par universelle træk, du skal søge efter i et forsikringsselskab. Da vi gik ud for at finde de bedste boligejerforsikringer i Oregon, så vi efter udbydere, der havde stor kundeservice, en bred vifte af dækningsmuligheder, overkommelige præmier og et stærkt økonomisk omdømme. Vi tilbragte timer kæmper gennem data for at finde de bedste forsikringsselskaber Beaver State havde at tilbyde.

Sammenlign boligejere forsikringspriser

For hurtigt at finde og sammenligne priser i dit område, indtast din postnummer nedenfor.

Indtast dit postnummer:

Den bedste boligejerforsikring i Oregon

Freshoms anbefalinger: Amica, State Farm, Liberty Mutual, Allstate, GEICO.

Da vi undersøgte virksomhederne for at anbefale, havde vi strenge kriterier: J.D. Power tilfredshedsgrader for tre eller flere stjerner, A.M. Bedste økonomiske styrke på B + eller højere, og en gunstig Moody's og S & P score. Når alt kommer til alt, såfremt du skal gøre krav, vil du være positiv, at din forsikringsudbyder vil kunne betale ud. For vores citater valgte vi et 2,300 kvadratmeter, fire-værelses, tre badhus i Portland, bygget i 1918. Det er et enfamiliehus med en færdig kælder. Ydersiden er træ med komposit tag type. Vi valgte boligdækning på $ 300.000; Vi baserede vores nummer på de samlede omkostninger til at genopbygge hjemmet med den nuværende markedsværdi af materialer. Hvorfor brugte vi ikke den faktiske pris, vi betalte for hjemmet? Fordi den nuværende pris på hjemmet ikke er en god afspejling af omkostningerne til at genopbygge hjemmet. Når et hjem er købt, købes hjemmet og landet. I tilfælde af tab skal kun hjemmet genopbygges.

Vores Citater
State Farm$ 1.176 per år
Liberty Mutual$ 1.236 per år
Amica$ 1.428 pr. År

Husk på, at citater ske vildt afhængigt af et huss specifikationer. Det citat, der var billigste for os, er måske ikke det billigste for dig.

Hvad du bør vide, før du får et citat

Når du begynder at samle citater for boligejerforsikring, er der mange oplysninger, du skal have brug for. Du skal vide mange specifikationer om huset, herunder dets byggematerialer, placering, husets alder, afstand til nærmeste politi og brandstationer og oplysninger om dig og de andre beboere i huset.

Når du modtager dit gratis tilbud, får du en generel ide om, hvad du skylder - men det er også vigtigt at kontakte forsikringsselskaberne, så de kan give dig et mere specifikt tilbud. Derudover kan du bruge denne tid til at lære virksomhederne og specifikke agenter bedre at kende. Det er vigtigt at opbygge et tillidsforhold til en agent, du kan lide.

Vi ledte efter forsikring, der dækkede husets struktur sammen med dens indhold. Det betød, at vi ledte efter en HO3-politik, den mest almindelige type boligejerforsikring i USA. En HO3-politik er en hybrid "åben farer" politik og "navngivne farer" politik. En fare er defineret som en begivenhed, der forårsager skade / tab på dit hjem eller ejendele. Husets struktur er dækket af en åben risiko politik, hvilket betyder, at du vil blive dækket for enhver begivenhed, der opstår undtagen for de eksplicit udelukket. Dine ejendele er dækket af en politik med navngivne risici, så det er bare det modsatte. Du er kun dækket i tilfælde af en fare, der er specifikt angivet på din politik.

Derudover indeholder HO3-politikken ansvarsforsikring, der dækker ulykker, der opstår på din ejendom, der involverer andre end beboerne i huset. Hvis postmanden får bit af din hund, dækker forsikringsansvarsafsnittet dette. Ansvarsforsikringen kan også dække postmandens medicinske regninger, op til et vist beløb. Hver af disse komponenter leveres med en grænse, som kan øges eller formindskes ud fra dine behov. Ændring af disse grænser vil påvirke mængden af ​​din præmie.

Hvorfor er Oregon satser så lave?

Oregon har en af ​​de laveste forsikringssatser i landet. De lave satser er lette at forklare: Kriminaliteten i Oregon ligger under landsgennemsnittet, temperaturerne er milde, og forekomsten af ​​ekstremt vejr er også lavere end det nationale gennemsnit. Alle disse faktorer bidrager til en lavere præmie. Den gennemsnitlige månedlige præmie er omkring $ 48.

De laveste præmier blev fundet i Gresham, Lake Oswego, Keiser, Tigard og Medford. De dyrere præmier findes i Portland, Lakeview, Enterprise, Molalla og Clatskanie.

Sammenlign boligejere forsikringspriser

For hurtigt at finde og sammenligne priser i dit område, indtast din postnummer nedenfor.

Indtast dit postnummer:

FAQ

Er vandskader omfattet?

Visse typer vandskade er typisk dækket af boligejerforsikring, og andre er ikke. Der er dog ingen standard husejere politik, der omfatter oversvømmelse forsikring, selv om. Hvis du bor i en flodplade, kan du købe oversvømmelsessikring mod et ekstra gebyr via National Flood Insurance Program.

Har den slags hund jeg ejer påvirker min forsikring?

Måske. Der er visse typer hunde, som forsikringsselskaberne føler er farligere end andre. Hvis de føler, at hunden du ejer, er mere tilbøjelige til at forårsage skade, så kan et forsikringsselskab hæve din præmie eller nægte at tilføje din hund til forsikringsplanen.

Skal jeg gøre mange krav, vil min forsikringspræmie blive påvirket?

Det kunne.Hver gang du laver en forsikringskrav, forbeholder forsikringsselskabet sig ret til at hæve din præmie. Før du indsender et krav om en lille smule skade, kan det være værd at bare betale for reparationen ude af lommen. For mange krav hæver din præmie og koster dig mere over det lange løb.

Hvordan kan jeg sænke mine præmier?

Der er mange måder, hvorpå forbrugerne kan sænke deres præmier. Hvis du har flere politikker med det samme firma, gør meget få krav, betaler dine regninger til tiden og tilføjer yderligere sikkerhedsforanstaltninger til hjemmet (såsom en tyverialarm eller deadbolt-låse), er der nogle få måder, hvorpå du kan sænke din præmie. Det er bedst at kontakte forsikringsselskabet for at se, hvilke rabatter de tilbyder.

Hvad er andre ting, der kan påvirke min præmie?

Mange ting påvirker din præmie, herunder husstandens alder, byggematerialer, hvor tæt hjemmet er til de lokale brand- og politiafdelinger, hvor mange dækninger der vælges, og mængden af ​​din fradragsberettigede. En forsikringsagent kan give dig en mere omfattende liste.

Hvad er måder at reducere risikoen for skade på eller skade på mit hjem eller familie?

Udvikle og gennemføre en handlingsplan i tilfælde af brand eller skade. Træk en flugtrute sammen med familien og øve det ofte, så det bliver anden natur. Koordinere et mødested for alle i tilfælde af en katastrofe. Hold gangbroer fri for genstande og snavs. Hvis du bor i et tørt område, skal du fjerne børsten fra hele huset.

Hvis der er nogen konstruktion rundt om i hjemmet, skal du sørge for at området er afskåret og sikkert fra vandrende børn i nabolaget. Sørg for, at din hund er indhegnet i gården og under din kontrol. Hvis der er skader på hegnet, og du har en hund, reparer hegnet straks for at sikre, at hunden ikke kommer ud af gården.

Hvad er det mindste beløb, der skal dækkes for skade på et hjem?

Du bør diskutere de specifikke detaljer med din forsikringsselskab, men de fleste forsikringsselskaber kræver, at forsikringsbeløbet udgør mindst 80 procent af husets udskiftningsomkostninger. Hvis du gør et krav, og du ikke har forsikring for mindst 80 procent af udskiftningsomkostningerne, skal du måske betale mere i lommen.

Hvordan finder jeg ud af, hvor meget det ville koste at genopbygge mit hjem?

Et sted at tjekke ud er National Association of Home Builders. Denne side giver et væld af oplysninger om homebuilding tendenser i hele USA. Du kan også anmode om oplysninger om de nuværende priser på boligmaterialer.

Hvad er det bedste fradragsberettigede beløb?

Det kommer an på. En fradragsberettiget bør være det beløb, du er komfortabel at betale ud af lommen, hvis du skal gøre krav. Din præmie og fradragsberettigelse er baseret på den dækning, du modtager, og den relative risiko for at forsikre dig. Disse faktorer påvirkes af dine sundhedsvaner (uanset om du ryger eller ej), din kredit score og din tidligere kravhistorie. I nogle tilfælde vælger et firma ikke at forsikre dig.

Handle

Forhåbent nu forstår du lidt mere om verden af ​​boligejerforsikring. Vi har diskuteret, hvilken form for dækning du skal søge efter, hvad der påvirker din præmie, og ofte stillede spørgsmål om boligejerforsikring. Vi opfordrer dig til at gå ud og samle citater fra så mange forsikringsselskaber som du kan. Vi foreslår at starte med følgende Freshome anbefalede virksomheder.

Freshoms anbefalinger: Amica, State Farm, Liberty Mutual, Allstate, GEICO.

Sammenlign boligejere forsikringspriser

For hurtigt at finde og sammenligne priser i dit område, indtast din postnummer nedenfor.

Indtast dit postnummer:

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar