Sort / hvid Baggrunde til at hjælpe dig med at afslutte dekoration

Uanset hvad din stil er, er der en kombination, der for altid vil være en favorit. Den klassiske sammenføjning af sort og hvid. Uanset hvor du bruger det, er det altid sikkert, fordi det altid er neutralt og vil matche med strømmen og forandringen af ​​din stil. Moderne dekoratører bruger det til at give deres rumneutral plads en smule kontrast. Chic dekoratører bruger det til at tilføje give deres værelse den luxe følelse. Fra stuen til badeværelset eller soveværelset vil sort og hvid tjene dig rigtigt. Så det bør ikke være overraskende, at tapet præsenterer den perfekte mulighed for at bringe denne touch af klassen til dit hjem. Tag et kig på disse 12 eksempler på sort og hvid tapet for at hjælpe dig med at gøre udsmykning.

Når du laver et gammelt hus i dit moderne hjem, skal du kreativt finde måder at opdatere udseendet uden at miste nogen af ​​de historiske charme. Sort og hvid tapet, uanset om det er i et helt rum eller blot en sætningsvæg, kan nemt bringe tingene helt opdateret.

En af de sidste ting, folk forventer at finde, når de går ind i et badeværelse, er mønstret tapet. Vælg noget i den sorte og hvide arena, der er sjov og lidt abstrakt for den bedste nutidige effekt.

Elsker din chic og girly blomsterdekoration? Udvid det ved at sætte nogle store store sort / hvide blomster på din væg. Selv om der ikke er nogen farve at have, vil dit sind automatisk afslutte billedet og gøre det uanset farve er din favorit.

Hvem elsker ikke et godt nautisk tapet? Især i et badeværelse. Find dig selv et dejligt havdyr tapet med et udskriftsbillede, der ser ud som om det er skåret direkte fra en vintageordbog og pludselig vil du bruge hele din tid derinde.

Når du udsmykker et mindre rum, kan du komme væk med dybere elementer. Ligesom denne sort og hvid tapet, der kun dækker trappehuset. Det er en fantastisk måde at bringe din egen personlighed til et sted, der ellers ville være kedeligt.

MoreINSPIRATION
  • 15 Moderne Baggrunde til Moderne Dekoratører
  • Udsmykning af et sort-hvidt kontor: Idéer og inspiration
  • Udsmykning med fedte sort og hvide striber: Idéer og inspiration

Hvis du ikke havde bemærket, er sort / hvide striber en af ​​de blomstrende stilarter i øjeblikket. Det spredes fra mode til dekoration, og du kan endda finde det i tapet. Mens strimlerne ovenfor er perfekte til dette planteskole, ville de ærligt se godt ud i ethvert værelse i dit hjem.

Lad os høre det for et twist på en populær tapet trend! At birketræet tapet er overalt, så det er forfriskende at se et lignende mønster i inverterede toner. Det er som det originale tapet er mørk og mystisk fætter.

Hvordan blander du dine moderne sensibiliteter til dit familievenlige hjem? Du finder en sort / hvid tapet med et folksy mønster, der vil være sjovt for børnene og berolige for dig selv.

At holde børnene optaget på regnfulde dage er en kunst. Men det bliver nemt, når du vælger en I Spy ser tapet til deres værelse. Ikke alene vil det give deres plads, der sidste stykke stil, det vil give uendelige timers underholdning.

Nogle mennesker går absolut ape for alle ting sort og hvid. Hvis du tænker på, at der beskriver dig, så skal du i det hele taget pakke dig ind i sort / hvid tapet. Det er ligegyldigt hvad andre mønstre du bruger til at dekorere, fordi så længe de er sorte og hvide, matcher de.

Der er kun nogle værelser, der gør det bedre med en stor erklæring. Så hvad er en bedre mulighed end at sætte et blæst op sort og hvidt billede på din væg? Det kan være et billede af dig som barn eller måske dine forældre, men det vil helt sikkert give dig masser af bordsamtaler.

Erklæring vægge ikke dine ting? Ingen problemer. Sæt nogle sort og hvid tapet på loftet af et lille rum, som dit kontor. Det får rummet til at føle sig fancy uden at skabe travlhed for dine øjne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar