Boston-lejlighedens indbyggede indbyggere, neutrale finisher skaber en rodfri frihed

Boston, Mass. -Baseret praksis Over under afsluttet udviklingen af Troy Boston Model Apartment, et stilfuldt toværelseshus beliggende i byens sydlige ende. Denne moderne lejlighed blev forestillet af designer Chris Grimley (af arkitektfirmaet) til sin egen voksende familie.

Ifølge beskrivelsen af ​​projektet, "Den eksisterende plan havde mange akavede hjørner og sekvenser, der ikke var egnet til yderligere opbevaring til familien. Designet implementerer en række vinkelret vægge, der fungerer som rammer for at holde forskellige ting: skabe i soveværelset og stuen, linnedskuffer ved siden af ​​badeværelset og et indgangskrog. "Resultatet er et rodløst hjem, der eksemplificerer roen.

Ved at holde det meste af finishmaterialerne neutrale, opnåede Grimley og hans kone, Kelly Smith, en harmonisk visuel effekt igennem. "Alle overfladebehandlinger er hvide, med lejlighedsvise sorte vægge, der rammer programmatiske elementer - et spiseplads, børneopbevaring," siger firmaet. "Disse overflader tjener som en neutral baggrund for den farve, der leveres af familiens spirende møbelsamling og beboerne selv."

Lejligheden i lejligheden er en eksperimentel filtinstallation, lavet af flerfarvede trekantede stykker, som adskiller børnenes soveværelse fra stuen. [Fotografi høflighed over, under]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar