Caffè di Mezzo interiørdesign

Caffè di Mezzo ligger i Castelfranco Veneto i Italien, en bar beliggende i stueetagen i en bygning fra det 20. århundrede. Stedet var i dårlig behov for en remodel, og dette skete for et par år siden. Projektet blev udviklet af JM Architecture og Jacopo Mascheroni, som også arbejdede med bygningsingeniør Ing. Giulio Bergamin, San Martino di Lupari (PD), maskintekniker Studio Tre Progettazione, Castelfranco Veneto (TV) og elektroingeniør Elektro Ewald, Falzes (BZ). Projektet blev gennemført i 2009.

Ideen med projektet var at skabe et lyst og moderne rum med et lineært design. Baren har en 20 meter lang rektangulær form, så med andre simple geometriske linjer ind i designet var et let valg. Den nye struktur i baren har to volumener: en til service defineret af en lang lineær tæller og en for kunderne med hvide læderbænke og et indbydende design.

MoreINSPIRATION
  • Elegant Hjørne Mezzo Sofa
  • Moderne og farverigt indretning
  • Sally Stue Seating af i Mezzo

Baren har udsigt over arkaderne omkring et smukt middelalderligt slot indeholdende det historiske centrum af Giorgionos hjemby. Det er en smuk kontrast mellem den moderne og enkle indretning af Caffè di Mezzo og den historiske verden udenfor. Interiøret er meget simpelt. Farverne er for det meste neutrale, men varme og indbydende, og de harmonerer sammen for at danne en elegant og indbydende atmosfære. Det indbyggede loftlys er også et subtilt valg.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar