Capilla del Retiro

Capilla del Retiro er designet af Undurraga Deves Arquitectos, Cristian Undurraga. Bygningen er beliggende i Los Andes Valley, Chile. Andesdalen et meget smukt og frugtbart område i centrum af Chile. Bygningen blev færdiggjort i 2009 og har en byggeplads på 620 kvm.

Smukt sted for dem, der ønsker at slappe af og meditere, er stedet besøgt af pilgrimme, der kommer her fuld af et ønske om transcendens og på jagt efter stilhed og erindring. Indgangen er meget interessant, fordi du har lyst til at komme langsomt ind i en bunker. Entry synes at gå langsomt til midten af ​​jorden. Venstre og højre vægge er dækket med sten, der er monteret kaotisk.

MoreINSPIRATION
  • Den flamboyante arkitektur i Paradise Valley
  • Usædvanligt Split-Level House i Philadelphia
  • VDAB Office Building af BOB361 Arkitekter

Hovedmaterialet til bygningen af ​​kapellet var beton og volumenet er strengt økonomisk. På stueetagen ser strukturen ud som en betonkasse. På lavere niveau, mere som grundniveauet, har stedet hovedstuen. Rummet består af lange bænke, der passer til mange mennesker, til vigtige sammenkomster. Udenfor bygningen er der et gul kryds, der gør stedet mere synligt. I hovedrummet er væggene, der omgiver det, lavet af store glasvinduer. Glasvinduerne gør rummet meget lyst. {Fundet på archdaily og billeder af Sergio Pirrone}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar