Keramiske badeværelsesmøbler af Luca Cimarra

Når du vælger objekter til dit hus, skal du være opmærksom på alle mulige aspekter og detaljer, uanset om det er væggenes vægge, møblerne eller badeværelsesmøblerne. Alt er vigtigt, fra de vigtigste objekter, til de mindste detaljer. I dag stopper vi ved badeværelsesmøbelsætet, som måske synes mindre vigtigt, men det er ikke tværtimod. Vi bruger nok tid på badeværelset, og når du slapper af med at tage et bad, kan den omgivende atmosfære bidrage til dit generelle humør.

Når hvert objekt er i overensstemmelse med dine ønsker og på plads, er alt nemt, og du føler dig komfortabel. De keramiske badeværelsesmøbler på billedet synes at give alt, hvad du forventer af et badeværelse. Det er enkelt, hvidt og elegant og alt giver høj kvalitet og god smag. Det passer perfekt sammen med den grå væg og gulv, men det er formen, kvaliteten af ​​materialerne og blandingen af ​​glas og keramik, der giver den elegante bemærkning af badeværelset.

MoreINSPIRATION
  • Det lilla moderne badeværelse design fra Viva Ceramica
  • Spil moderne badeværelsesmøbler fra SONIA
  • Enkelt og indbydende træmøbelsamling til badeværelset

Intet kan sammenlignes med den følelse, du har, når du kan lide hvad du ser, og når du kommer ind på et sted med materialer af høj kvalitet. Det er som om det ændrer dit humør på en god måde, og det er den bedste del af det. Luca Cimarra designet det keramiske sæt i billedet; Det er alt, hvad du måske vil have fra denne slags objekter under et kendt navn, Viva Chrome.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar