Christophe Pillet Designet Saint Tropez Lounge Chair

Når det er Christophe Pillet, der arbejder sin magi på noget, kan du være sikker på kvaliteten og stilopstillingen. Pillet er færdig med Saint Tropez Lounge Chair for mærket Porro (i Salone del Mobile), og den kreative genstand var en betydelig opmærksomhedsgriber på Milan Furniture Fair 2010.

MoreINSPIRATION
  • Hercules Presideo lounge stol og ottoman sæt
  • Eklipse Designer Lounge Chair
  • München Lounge Chair af Sauerbruch Hutton

Selv i de enkleste og skønneste former er denne lounge stol så meget af en attraktion, og det er det, som Pillet bringer til bordet. Stolen har et dejligt lavt nedsænket sæde, og hvad der gør det nemt er de luftige minimale linjer i basen. Træk det ind i solen, ved poolen og få dig selv til et virkelig St. Tropez-øjeblik i din egen nærhed.

Jeg kan virkelig godt lide dette stykke. Det er så simpelt og alligevel så smukt og elegant. Jeg kan godt lide alt om det. Træbenene, den måde de krydser sammen, sædet, farven, alt er smukt. Det er et moderne design, der vil se godt ud i et hjem, der deler samme stil. Jeg er også sikker på, at det også er en meget behagelig stol. Hvis jeg var dig, ville jeg helt sikkert købe en af ​​disse. Faktisk kan du endda købe flere elementer for at danne en samling. Du kan vælge den samme farve eller skifte farvetonerne til en lille kontrast. Disse stole kan bruges både indendørs og udendørs, så længe det er i et beskyttet område.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar