Farvekombination med en twist: Perfekte paletteparinger til dagens interiør

Vi er alle nok velkendte med klassiske farvekombinationer (sort og hvid, nogen?), Såvel som de parringer, der har haft stor popularitet i løbet af det sidste årti eller to (grå og lys gul kommer til at tænke). Og med farver kan det ofte føles, at alt er blevet gjort før. Men der er stadig håb! Du kan opnå en helt frisk, moderne farvekombination i dit indretning med lidt kreativitet og vilje til at se uden for boksen. Her er nogle fantastiske nye farvekombination ideer til dine moderne indretningsplaner. God fornøjelse!

Cobaltblå + guld.

Rig, dyb, men alligevel levende kobolt udgør et perfekt fundament for luksuriøst metallisk guld i moderne farvekombination. En sådan mættet nuance er et naturligt supplement til guld, da parring udstråler sofistikation i selv de ydmygeste af rum.

Sennep + dyb rose.

Sennep er en af ​​de farver, der ikke nødvendigvis er smukke i sig selv, hvilket gør den til en perfekt farvekammerat til en række dejlige farver, fordi den giver dybde, balance og bare den rigtige "kniv for grimme" for at holde tingene virkelige. Deep Rose er sanselig og romantisk; sennep matcher mætningsindholdet, hvilket gør parret lige joked og en perfekt moderne parring.

Fersken + rød.

Traditionelt har farverne i den orange familie været holdt i reserve omkring farver i den røde familie. Det er ikke tilfældet med den smukke farvekombination af fersken og rød. Dens blødgørende, søde virkning gør det muligt for fersken at nedvise eventuelle potentielle abstrakte visuelle signaler sendt ud med rødt. I sin tur, rød ampere op energi og spænding omkring wallflower farve fersken.

Turkis + fed himmelblå.

Mens disse farver er relativt tætte i fædre, er der nok forskel i deres farvetemperaturer for at gøre dem gode partnere til hinanden. Du kan opretholde en slags monokromatisk æstetik med disse to nuancer, hvilket øger følelsen af ​​ro og ro, men fjerner potentialet for blidhed. Det er en udsmykning win-win.

Plomme + khaki.

Det kræver en særlig farve at sætte pris på den ædle neutralitet, som khaki udviser, og plomme er bare sådan en farve. Med masser af levende energi kombinerer blomme med khaki for at give sig selv støtte og et fundament, samtidig med at man tvinge den traditionelt blid nuance lidt tættere på rampelyset. Farvekombinationen er stadig forholdsvis neutral, men med et sjovt twist.

Rød + elektrisk turkis.

Når en farvekombination involverer to stærke hittere i mætningsafdelingen, er det en god ide at omslutte dem med masser af omslutningsfulde neutrale for at opretholde en god balance. Denne farvekombination er lækker elektrificerende og giver masser af stimulering i et neutralt kærlig rum.

Lys rød + lyserød.

Denne dristige farvekombination kunne sandsynligvis overvinde et rum, hvis det blev efterladt til sine egne enheder, men hærdet med masser af naturligt lys og andre neutrale, parringen er sjov, energisk og frisk. Som du kan se her, er en lille dosis af enten farve nok til at transportere paletten ind i et helt neutralt rum.

Forår grøn + sandbrun.

En af de farvekombinationer, der forekommer hyppigt i naturen, er at finde sin vej endnu en gang til moderne design. Den bløde, uhyggelige forårsgræs, der giver visuelt håb og forventning, holdes jordet og sikkert med en nær tilknytning til sin naturlige fætter, en lige så blød slags naturlig, sandbrun. Dette er en fantastisk farveparring til et naturelskende rum i den moderne verden.

Lilla + rød.

Rød er ikke typisk kombineret med lilla hjul, især da de er naboer på farvehjulet, og rød er faktisk lilla moder. Dette er en atypisk farvekombination ifølge traditionel farveteori, men det betyder ikke, at det ikke er frisk og tiltalende, når det gøres godt. Overvej at ændre mætningen eller andelen af ​​et af nuanserne, så de ikke konkurrerer. Eller omslut dem i masser af hvide eller lignende blegne neutrale, så de har mulighed for at vise hinanden.

Fuchsia + trækul.

Gray er en vigtig contender for neutralitet i det moderne hjem. Det er troværdigt, stabilt og elegant. Men det er ikke i sig selv levende eller spændende. Hvilket gør fuchsia til et perfekt farvepar for at skabe en energibalance og iøjnefaldende moderne æstetik. Hold fuchsia proportionen lille, da den pakker et stort visuelt bang for sin fysiske buck.

Tangerine + militærblå.

Mens nogle farvekombinationer kommer sammen på grund af deres ligheder, fungerer mange som et hold på grund af deres forskelle. Denne moderne parring af mandarin og militærblå er et perfekt eksempel. Bright og frisk, mandarin infuses en mere iboende dæmpet og dyster militærblå med liv, spænding og en moderne følelse af æstetisk balance.

Indigo + mynte grøn.

MoreINSPIRATION
  • Grøn og blå farvekombination
  • Hjemmekontorer med utrolige farveparinger
  • 5 uventede farvesystemer, der rent faktisk virker

For noget, der så ofte er forbundet med babyer og planteskoler, er mintgrøn bestemt en stærk farve. Indigo giver følelsen af ​​ro, en dags ende, og så pow! mintgrøn er lige der for at ryste tingene op.Den uventede karakter af denne farvekombination er, hvad der gør det så dejligt i en moderne designindstilling.

Blød aqua + lyseblå.

Blegrosa gør et comeback i en række moderne farvekombinationer, og dette rum viser sin smukke alsidighed igen med blødt aqua. Med hver nuance matchende i sine kølige undertoner er deres mætning også sammenlignelig, hvilket betyder, at hver farve ikke overskygger den anden. I stedet arbejder de sammen for at bringe harmoni til et sødt, afslappende rum.

Turkis + koral.

En mere mættet twist på den nyligt populære aqua og rød farvekombination, turkis og koral kombinerer for at skabe et ægte power pair. Denne sammenkobling er både jordet i sund fornuft og klar til at tage fly samtidigt.

Chokolade + orange.

Dette er ikke din orange-og-brun retrofit farvekombination. Tværtimod er de rige farver dybe, unapologiske og modige. Med en lidt blå undertone indeholdt af hver nuance, føles denne parring meget mere frisk og fremad end de gule appelsiner og brune i årtier tidligere.

Lyseblå + kølig lilla.

Den rige sofistikering af en dyb, kold lilla opretholder en vibe af tilgængelighed og ydmyghed, når den er parret med lyseblå. Sammen med en yin og yang, der minder om natten og morgenhimmelen, er lyseblå og kold lilla et unikt nyt farveskema for den moderne verden.

Bleg indigo + diagramreuse.

Supplerende farver lilla og gule tager en lille afvigelse og introducerer deres fætre, bleg indigo og chartreuse, for at parre sammen. Effekten er en charmerende og frisk farvekombination. Lys, breezy, zesty, yet grounded, disse to farver virker alene eller i en bredere moderne palette.

Gul + ballet tøfler pink.

Der er en grund til at ballet tøfler pink har stået tidstesten og kommer ud på toppen. På trods af sin delikat lyseblå natur har tændstoffet et slibet slips til hårdtarbejdende gråt, som holder det helt væk fra at flyde væk. Parring med en dyb gul er uventet og giver masser af yin og yang for de æstetiske sanser.

Kelly grøn + kongeblå.

Der er noget, der arresterer om den unapologiske livsstil, der præsenteres af Kelly Green og Royal Blue selvstændigt. Men når de to er parret sammen, har vi en visuel fest af det bedste, naturen har. Vivaciously Organic, kombinationen er frisk, moderne og spunky ... men med tilstrækkelig følsomhed til at få det til at fungere.

Lilla + brun.

Vi er sandsynligvis vant til at se lilla parret med sort, sølv og grå. Men at kombinere lilla med brun er et nyt twist af farvekombination, der er unikt nok til at fange øjet uden at føle sig over-the-top. En jordartet og organisk farve af natur, bruns ydmyge begyndelse tjener som et dejligt fundament for den stjernefarvede farve af royalty.

Rubinrød + smør gul.

Denne varme, energibesparende farvekombination er en fantastisk måde at bringe en moderne opdatering til et rum med masser af varm neutralitet. Det kontraster ikke så meget, at farverne gitter, men det tilføjer et farverigt slag for at give et rum et frisk friskluft.

Lyseblå + skifer blå.

Denne sammenkobling involverer to farver med bestemt forskellige slægtsforskelle og lige forskellige stereotyper, men de arbejder sammen charmerende. Holde pink lysere i en overdimensioneret floral polstring, og skiferblåt mere staid i sin ensartede tonalitet på væggen afspiller de to farver hensigtsmæssigheder på en sjov og uhyggelig måde.

Kobber + sort.

Sort parret med metallik har været en klassisk farvekombination gennem årene, men vi tænker generelt på, at sort er parret med guld eller sølv. Kobber er designverdenens mere brugervenlige metal, hverken snooty eller dårlig, men en indbydende bonding agent til alle. Parret med sort, kobber er kendetegnet og klædt op; parret med kobber, sort er gjort tilgængelig og mindre skræmmende. Kombineret synes disse to farver virkelig at bringe det bedste ud i hinanden.

Lyseblå + kongelig lilla.

Uanset om de er alene eller blandet med et kvarter med tilsvarende mættede nuancer, er lyseblå og kongeblå en dynamo farvekombination. Den dristige af en sidder godt sammen med den andens skamhed. Når parret i en moderne indstilling er den samlede effekt lyse velkommen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar