Constellation Home Accents: Idéer og inspiration

Stargazing, den Milky Way og masser af lysstråler, konstellationer er mere end bare det, vi ser på himlen. De er faktisk en super kreativ måde at få inspiration til, når de udsmykker huset. Fra væggen til at udskrive, viser vi nogle konstellation hjemmeaccenter, der vil forvandle og overraske dig, dit hjem og alle gæster, der går ind. Lad os tage et kig!

1. Fortællingstid.

Tjek dette smukke ur! Har det hængende på hjemmekontoret eller morgenmadskrogen for en usædvanlig, eklektisk bit stjerneindånding. Det er ret smukt, ikke?

2. Afspilning af mobiler.

Brug den stjerneinfusion til at skabe en ny konstellation til babyens værelse. Denne mobil er perfekt til et stilfuldt planteskole, men også for at holde barnet fokuseret og roligt.

3. Personlige plakater.

Grib en plakat ind med dine egne tegn 'konstellation, og din partner også for nogle unikke soveværelse indretning. De kan fungere som hovedgavl eller bare være en måde at skabe en hygge på i dit personlige rum. {Found on etsy}.

4. Walking On.

Selv dine kaste tæpper kan have en smule subtil interesse med konstellationen syet lige ind. Hvis du er i udvendig styling, skal du bruge et tæppe som dette i spisestuen under bordet eller en mindre ved hoveddøren !

5. kastede puder.

MoreINSPIRATION
  • Sjove blomstertryk til dit hjem: Idéer og inspiration
  • Fersken og Coral Accents: Idéer og Inspiration
  • Lys dit hjem med de rigtige tealaccenter: Idéer og inspiration

Selv nogle kastepuder kunne have en smule stjerneinspiration. På sengen eller på accentstolen i stuen ville dette lille nummer sikkert blive bemærket.

6. Smukt dekaler.

Ja, du kan endda finde stjernetegn og stjernebilleder. Det tilføjer en lille, lækker interesse for væggene og skaber en personlig følelse af dit rum.

7. Lysbelysning.

Disse hængende lys har lidt af en konstellation føler. Sluk lysene og se på hullerne, der kommer gennem armaturet.

8. Sky Bedding.

Vi vidste det ikke, før vi oplevede, men selv sengetøj kan komme med konstellation inspiration lige på det! Vi elsker denne ide til værelset eller endda dine teenagere nye dorm!

9. Tabelkørsel.

Denne bordrunner har en smule glam og en smule skjult stjernefinde syet lige ind. Hvilken vidunderlig accent til din næste middagsselskab!

10. Hjemmelavede ting.

Vær ikke bange for at lave din egen konstellation inspireret indretning. Fra træ kystfartøjer til væg kunst, forskning din yndlingsstjerne kort og få skabelse! {Fundet på shemakesahome}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar