Moderne Abu Samra Hus i Amman, Jordan

Dette er Abu Samra House, en meget smuk og arkitektonisk bolig beliggende i Amman, Jordan. Huset var et projekt udviklet af Symbiosis Designs for Mr. Ma'rouf Abu Samra. Det samlede projektareal er 1.300 kvadratmeter. Bygningen af ​​huset blev afsluttet i 2008.

Abu Samra er en imponerende bolig både af størrelse og design. Valget af materialer og farver er også interessant. Boligen skiller sig ud for det meste fordi den ikke har en stenstruktur som alle bygninger i Amman. I stedet brugte arkitekterne jordfarvede gipselementer, der passer perfekt i det tørre landskab og den uforgivelige sol. Selvom gipsoverflader er almindelige i Jordan, bruges de mest som et billigt alternativ til sten. Da projektet havde et lille budget, var det en god løsning i dette tilfælde.

MoreINSPIRATION
  • Moderne BC House i Monterrey
  • Moderne stenhus i Spanien
  • Et fantastisk moderne hus i Cape Town ved SAOTA

Bygningen er også imponerende af sin form. Boligen består grundlæggende af to sæt kubiske masser, der er forbundet af et galleri. Resultatet er en simpel, geometrisk form, der ser både moderne og unik ud. Huset har også simple rektangulære vinduer. Interiøret er lige så smukt og har lignende farvetoner. Det er en minimalistisk bolig med et meget simpelt indretning, hvide vægge hele vejen igennem, moderne møbler og nogle accent stykker her og der. Ejendommen indeholder også en stor udendørs pool. {Fundet på samtidige}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar