Moderne Hus i Pozuelo de Alarcón af A-cero

Minimalistisk og med et kunstnerisk design, var denne moderne bolig et projekt af A-cero, og det har en række interessante elementer som overhæng og skulpturelle mængder. Ydersiden af ​​huset blev designet med travertin marmor, og dette skaber et stilfuldt og elegant udseende.

Placeringen delvist dikterede designet. Beliggende på en 1369 kvadratmeter grund med en lille skråning, blev boligen organiseret på tre niveauer, som gør det muligt at tilpasse sig terrænet. Det har en kælder, en stueetage og et første niveau, alle tre lige så smukke.

Projektet omfatter to puljer og to jacuzzi badekar fordeler jævnt mellem indendørs og udendørs områder. Interiøret er åbent og indbydende, med vinduer med fuld højde og glasvægge, der forbinder det med landskabet og omgivelserne.

MoreINSPIRATION
  • Hus i Pozuelo de Alarcón af A-cero Arkitekter
  • Moderne BC House i Monterrey
  • Tre niveauer moderne hus med store vinduer

Stueetagen indeholder de sociale områder, fordelingen over to vinger. De tre niveauer er forbundet via en intern trappe og en elevator. Første sal indeholder to soveværelser med omklædningsrum og badeværelser, et gæstesoveværelse og en master suite samt en undersøgelse og et bibliotek. Dette niveau har også to terrasser.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar