Op til opgaven - 10 nutidige bordlamper med geniale designs

Op til opgaven - 10 nutidige bordlamper med geniale designs
Op til opgaven - 10 nutidige bordlamper med geniale designs
Anonim

Spekulerer på, hvad der mangler i dit hjem for at gøre indretningen perfekt? Prøv en bordlampe. Vi finder dem meget fascinerende. Bordlamper kombinerer funktionalitet med æstetisk appel, og de er ofte den manglende forbindelse mellem et kedeligt og kedeligt design og en der føles perfekt. I moderne design benyttes bordlamper som dekorative stykker, men de er også op til opgaven, når du har brug for noget humørbelysning i soveværelset eller noget ekstra lys på dit skrivebord.

Image
Image

Det Bourgie Lampe designet af Ferruccia Laviani har en traditionel barok form, men er lavet af polycarbonat og det giver det en moderne appel. Den udsmykkede base minder os om en anden tid, da simplere ikke betød bedre. En sådan lampe kunne være stykket mangler fra dit hjemmekontor. Tilgængelig for $ 450.

Image
Image

Perfekt til moderne værelser, den Frøken K Lampe er designet af Phillipe Starck og har et slankt og stilfuldt udseende. Det er en dejlig lille lampe, den perfekte størrelse til et natbord og det har en meget interessant lampeskærm, som når lampen slukkes, vises uigennemsigtig, og når du tænder den bliver gennemsigtig. Tilgængelig for $ 450.

Image
Image

Det Manhattan serie nr. 8 lampe er en af de klassiske dekorative lamper, du kan placere på mantelen, på sidebordet eller på kommode og se det se smukt ud. Den kommer i en række farver og er designet af Brandon Morrison.Available for $ 625.

Image
Image

En lampe af træ lyder ikke rigtig moderne, men vent indtil du ser denne. Det Ardea Table Lampwas designet af Roberto og Stefano Truzzolillo af Amitrani. Det er lavet af egetræ og LED strækker sig langs armen. Desuden har den ikke en switch. Det er nok at grille metallisk knap på bunden for at tænde den.

Image
Image

MoreINSPIRATION

  Farverige arbejdslygter til dit skrivebord
  Farverige arbejdslygter til dit skrivebord
  Chic feminine bordlamper af Italamp
  Chic feminine bordlamper af Italamp
  Chic McIntyre Bordlampe
  Chic McIntyre Bordlampe

Det Spun Bordlampe blev designet af Jonah Takagi og har et meget sødt udseende. Det har en spundet aluminiumskygge, en lakeret stålbase og en kludsnor. Både lampeskærmen og bunden fås i forskellige finish og farver, og ledningen kan også være blå, rød og grå.

Image
Image

Den store attraktion i disse dage er trådløse designs, så det var på tide, vi inkluderede en i vores liste. Dette er Mush Lampe. Det blev designet af Claudia Garay, og det er et trådløst bordlampe. Den designede minder om en champignon, dermed navnet. Lampens bund er lavet af bøg træ og det er hvor batteriet, lysdioden og mekanismerne er skjulte. Lampeskærmen er keramisk.

Image
Image

Afgrøde er en metal bordlampe designet af NOTE Desgin Studio. Det er en del af en samling gulv-, bord- og væglamper, og de har alle slanke og elegante designs. Denne er perfekt til et moderne skrivebord.

Image
Image

Designet af Bart Lens, the Fool Moon bordlampe blev inspireret af, det er rigtigt, fuldmåne og alle de naturlige fænomener der er knyttet til det. Selvfølgelig kan man argumentere og sige, at det ligner mere en UFO, og de ville have ret, da lampen har et meget simpelt og abstrakt design. Det er en af de redegørelser du kan bruge til at skabe et kontaktpunkt i dit hjem.

Image
Image

Med en japansk inspireret form, den Stasis bordlampe ved Hubbardton Forge har en hånd forfalsket smedejern krop og et meget elegant og simpelt udseende. Det er et skulpturelt stykke, du kan også bruge som dekoration. Tilgængelig for $ 598.

Image
Image

af Esther Hershcovich

Hvis du ikke har bemærket, er bunden af denne lampe formet som en ow. Det; s hvorfor det hedder det Uglebordslampe. Det har en harpiks skimmelsvamp base og en linned skygge og det er et eklektisk stykke, du nemt kan integrere i ethvert rums indretning. Tilgængelig for $ 99.

Populært emne.