Moderne Toronto Home Omgiver Zink

Canadisk arkitektur firma + tongtong afsluttet Zink House, som blander moderne stil og den traditionelle hjemmekonstruktion af Toronto East End.

På ydersiden, for eksempel designteamet lagdelt zink paneler på en traditionel mursten base. De brugte også store vinduer til at bryde det traditionelle udseende og bringe naturligt lys ind i hjemmet.

Zink fortsætter ind i interiøret med gråt køkkenskab og bordplader. Selv om materialet ser moderne udført i rene linjer med ovenlys ovenover, går zinkkøkken faktisk tilbage til 19th århundrede. Ifølge en Architizer blog post, er det naturligt antimikrobielt, samt mugg og mug resistent.

Gråmøbler i tilstødende spiseplads matcher madlavningsområdet. Tilsætningen af ​​lyse gule citroner ekko dog den grå og gule farvepalet, der anvendes i hjemmets badeværelse og soveværelse.

I modsætning til nedenunder er soveværelseets gule tæppe ikke det centrale fokus på rummet. Denne plads er neutrale farver midt omkring et køligt trekantet vindue, som + tongtong tilføjet i stedet for den originale gavl. [Fotografi af Lisa Petrole, og information høflighed af Design Milk and Architizer]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar