Foldingstole er trendy endnu mere - 7 interessante design

Der var et tidspunkt, hvor folding afføring var revolutionerende møbler og meget populær. Derefter blev de mainstream og kedelige, erstattet af puffer og andre ting. Senest begyndte de at se et comeback. Designere fandt nye måder at forbedre deres design på, og deres alsidighed er steget. Lad os gennemgå et par af designmulighederne.

Den kendsgerning, at de er rumbesparende, er nok det bedste ved foldning af afføring. Dette er noget, de alle deler fælles, uanset stil, design, størrelse og materiale involveret. Tjek dette kølige og geniale design, vi fandt på mange aftener. Det er virkelig grundlæggende og enkelt, men det har noget, der gør det skiller sig ud og gør det ønskeligt.

En anden stor designside er den, der fremgår af Sgabo-foldeafføringen skabt af arkitekt og industriel designer Alessandro Di Prisco. Afføringen er lavet af lakeret træ og har et meget enkelt design. Fire huller i sædefunktionen som et håndtag, der lader brugeren bære afføringen hvor det er nødvendigt. Når det skal opbevares, kan afføringen foldes fladt.

En anden afføring, der kan foldes helt fladt for at besætte lidt plads, når de opbevares, er dem, der blev designet af Carlos Blanco i 1972 og kaldte Plaka. Afføringen inspirerede andre mønstre som den af ​​Kutuk og Keskin oprettet i 2009. Denne kaldes Sheetseat og er lavet af et enkelt ark af krydsfiner.

Rumseffektivitet er også et vigtigt kendetegn ved Ydin taburet ved hjælp af design. Den består af to separate elementer: sædet og de fire ben, der passer ind i midten af ​​sædet. Udformningen af ​​afføringen er en smuk sammenslutning af industrielle og naturlige elementer.

MoreINSPIRATION
  • 5 måder at give dine gamle barstole en farverig makeover
  • 10 kreative DIY afføring
  • Seks stilfulde barstole, som vi elsker

Opbygning af din egen foldestol er også en mulighed. Det klassiske design er meget tilgængeligt, og du kan bygge en sådan afføring med nogle enkle træplader og dowels. Til rammen skal du bruge nogle skruer, og det handler om det. Sædet kan laves af ethvert stof, du ønsker. Du kan også vælge at enten plette eller male trærammen.

Du kan finde en detaljeret vejledning om, hvordan du opbygger din egen foldestol på howaboutorange. Det første skridt vil være trærammen. Skær træet i stykker med de ønskede dimensioner. Du skal bruge en sav, en boremaskine, en hammer, noget sandpapir, en skruetrækker, en skruenøgle, en hæftepistol og trælim. Når først denne del er færdig, begynder du at fokusere på stofsædet.

Stofsædet på sådanne foldede afføring kan blive beskadiget eller farvet, så du vil måske udskifte det. Dette kræver en makeover, og du kan finde et godt eksempel på et sådant projekt på look-what-i-made. Det hele starter med en gammel foldestol / afføring. Du skal bruge noget stof, en hammer, negle og måske også noget stofmaling, hvis du vil tilpasse designet. En anden mulighed er at bruge et frimærke eller at bruge en stencil og noget almindeligt stof. Der er meget plads til tilpasning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar