Udsmykning af et bohemsk hjem: Idéer og inspiration

Eclecticism, forskellige, blanding og matchning, romantik, whimsy, verdslige, kulturer. Disse er alle verdener, der beskriver den boheme livsstil. Forklæder dit hjem for at passe disse målinger er alt andet end kedeligt. Det er mode-fremad, afslappet, hyggelig og meget, meget stilfuld genre af dekoration. Og vi her for at give dig nogle ideer og inspiration til at komme i gang på din rejse til et bohemisk-smagfuldt hjem. Hav det sjovt med perler, tørklæder, mønstre og udskrifter, farverige paletter blandet med bløde toner og masser af naturligt inspirerede tilbehør.

Den største nøgle til at dekorere med bøhmisk flair er at blande og matche mønstre. Giv dig selv en masse tid til at tænke over, hvad du kan lide. Kan du lide striber, farverige mønstre, verdslige udseende, masser af årgangstykker? Uanset hvad du beslutter dig, beslutter du mere end en! Den bedste måde at bringe i den kølige, unikke atmosfære er at blande ting lidt op. Don er ikke for matchende matchende, fordi hvis du gør dit job rigtigt, er alle de ting, som ikke synes at være sammen, helt perfekt matchede.

Du vil gøre dine hjørner og kroge se lag. Det giver den hippere chic følelse. Lagene er hyggelige og afslappede. Ved at bruge et mash-up af udskrifter, mønstre og farver og lægge dem på senge, vinduer og endda sofaer og gulve du skaber et udseende og bohemisk udseende. Brug puder, tæpper, kast, to forskellige gardinpar og små tilbehør til at skabe en atmosfære.

MoreINSPIRATION
  • Oprettelse af et bohemisk soveværelse: Idéer og inspiration
  • Sjove blomstertryk til dit hjem: Idéer og inspiration
  • Udsmykning En Mint Grøn Soveværelse: Idéer og Inspiration

Fedte farver er et andet vigtigt træk ved bøhmisk indretning. Don er ikke bange for at bruge farver som tranebærrødder og påfugler blues sammen med blødere toner som rødme og mintgrønt. Sæt de dramatiske toner af med subtile neutraler, der stadig har gnist og en knivfarve til dem i modsætning til de normale hvide, af hvide og cremer. Brug en sandbrun eller den palestinske lavendel som dit fundament for at komplimentere smaragdgrønt og solskin-y guler.

Og endelig, lad os diskutere lidt om vægternes betydning. Klyngebilleder på et legesyge rum på væggen, saml unike nakkeknopper og lind dem op på vindueskarmen, brug fjer og grene i en vase for at føje en smule udvendig inspiration. Vær forskellig, kreativ og uden for kassen. Guldkandelaber fyldt med farverige stearinlys, tørklæder som bordløbere og en lille bambusplante skjult i køkkenet. Brug alt og alt hvad du elsker at dekorere dit hjem!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar