Dybt indlejret i det grønne landskab: OUTrial House

Beliggende i et grønt landskab flankeret af træer på alle sider, den Outrial House har nogle definerende egenskaber, der gør den 1.937 kvadratmeter boligstruktur synes at være en del af landskabet. For at holde omgivelserne så naturlige som muligt, polske arkitekter fra KWK Promes "Hevede" en udskåret del af græsarealet op til at fungere som taget, hvilket skabte en fortsættelse af naturen rundt og oven på huset. Nogle nye opgaver blev givet til arkitekterne efter start af projektet, og de ændrede arrangementet lidt: "Da hele var klar, kom klienten op med en anden anmodning, for at skabe plads til et lille optagestudio og en vinterhave. Sidstnævnte blev opnået ved at forbinde stueetagen med græsagtigt tag gennem et snit i det grønne plan og "bøje" det indsnitsede fragment ned i bygningen. Denne procedure gjorde taget til et atrium, da den eneste måde at nå frem til det var gennem det indre af huset.

I modsætning til et typisk atrium har det nyoprettede rum imidlertid alle fordelene ved en ydergård, mens den forbliver en sikker indre zone i bygningen. På denne måde blev der skabt en ny type hus, og dens betegnelse - outrial - er at formidle ideen om et atypisk atrium, der er en del af både indretningen og udvendig af bygningen. Studiet blev skabt på samme måde som vinterhaven, men for at sikre arbejdsmiljøet for en rockmusiker blev den isoleret fra resten af ​​huset ved at skifte den opad. " Interiøret blev oversvømmet med naturligt lys, der hoppede ud over det grønne landskab, og interiøret var designet til at kontrastere med den græsglæde udendørs trappe og indgangen til hovedet. En luksuriøs blanding af naturlige og menneskeskabte skabe en behagelig og indbydende atmosfære.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar