50 Bedste Interiørdesign Og Arkitektur Begivenheder 2014

Året 2014 ser ud til at være travlt! Uanset hvor du bor eller hvad dine rejseplaner for året er der sandsynligvis en designrelateret begivenhed, der kan få øje ... og din deltagelse. Her er en samling af 50 Must-Do arrangementer for 2014. Begivenheder er placeret hele året og over hele verden. Hvilket smukt inspirerende spring-off-punkt giver kreative, fremadrettede ideer til designentusiaster som jer. Så få din rejseplanlægger ud og tjek disse begivenheder:

JANUAR.

8-11 januar - Heimtextil.

Heldt i Frankfurt, Tyskland, på forskellige steder. Denne store førende internationale messe (har 19 udstillingshaller) har en omfattende tekstilportefølje til interiør og møbler fra produkter til vinduer, polstring, gulve, vægge og solbeskyttelse til tekstiler til badeværelset, sengetøjet og bordet.

13-19 januar - IMM Köln.

Heldt i Köln, Tyskland, på Koelnmesse. Dette er traditionelt verdens første messes messe hvert år og tager føringspositionen meget alvorligt. Med diverse og state-of-the-art produkter med over 1.100 leverandører fra 50 lande rundt om i verden.

15-18 januar - Formex.

Holdt i Stockholm, Sverige, på Stockholmsmässan. Denne begivenhed er en halvårlig begivenhed, der viser nordiske produkter og møbeldesigner. Har både unge og etablerede designere, herunder indsigtige foredrag og aktiviteter. Beliggende i udkanten af ​​Stockholm.

15-19 januar - LA Art Show.

Heldt i Los Angeles, Californien, USA, i Los Angeles Convention Center. Denne begivenhed er en omfattende kunstoplevelse med kunstverdenens ubegrænsede udvalg af kunstnere, der sætter pris på fortiden, omfavner nutiden og prognostiserer fremtiden. Showcases tre forskellige kategorier: Moderne og Moderne, Historisk og Traditionel Moderne, og IFPDA Los Angeles Fine Print Fair, der viser de højeste kaliber gallerier forbedret ved exceptionel programmering og særlige udstillinger.

20-26 januar - Toronto Design Offsite.

Heldt i Toronto, Canada, på forskellige steder. Denne store begivenhed omfatter over 60 arrangementer, udstillinger og vinduesinstallationer i hele byen. Vist i disse arrangementer og udstillinger vil være det bedste i canadisk design, fra uventede prototyper til immersive installationer.

22-24 januar - Materiale XPerience.

Held i Rotterdam, Holland, på Ahoy Rotterdam. Heralded som "det afgørende årlige materialeventyr for arkitekter og andre kreative fagfolk", har denne begivenhed materialer, som kan bidrage til at gøre vores omgivelser (nu og i fremtiden) mere intelligente.

23-26 januar - IDS14 (Indretningsudstilling).

Heldt i Toronto, Canada, på Metro Toronto Convention Center. Denne designmesse indeholder udstillinger og foredrag af både etablerede og nye designere. Gæstearrangør for 2014 er italiensk møbler mogul Patrizia Moroso.

24-28 januar - Maison & Objet.

Heldt i Paris, Frankrig, i Paris Nord Villepinte. Denne begivenhed, som ligger lige uden for Paris, viser en række designprodukter til alle designsektorer på tværs af otte udstillingshaller.

FEBRUAR.

3-9 februar - Stockholm Design Week.

Holdt i Stockholm, Sverige, på Stockholmsmässan. På tværs af den svenske hovedstad opstår designcentreret installationer og arrangementer samtidig med en møbel- og belysningsplads lige uden for byen. (Deltagere fra hele verden kan drage fordel af geografisk potentiale fra begge muligheder.) De nyeste design ideer, designs og produkter præsenteres og fremvises.

Februar 7-11 - Ambiente.

Heldt i Frankfurt, Tyskland på Messe Frankfurt. Denne begivenhed er heralded som verdens vigtigste forbrugsvarer messe. Det kan prale af et globalt uovertruffen produktsortiment (fra mere end 4.700 udstillere) i spisestue, levende og givende områder. Her findes alle markedets nye produkter, inspirerende ideer og de nyeste trends.

11-14 februar - Feria Habitat Valencia.

Held i Valencia, Spanien, på forskellige steder. Messemessen er vært for 600 udstillere, har spansk husholdningsdesign og indretning og viser produkter fremstillet i Spanien.

13-15 februar - 3D Printshow New York.

Heldt i New York City, New York, USA, i Metropolitan Pavilion. Denne begivenhed udstiller additiv fremstillingsudstyr og 3D-trykte produkter. 3D Printshow 2014 indeholder de hotteste kunstnere inden for dette medium på tværs af ARTS Gallery, visningsfunktioner og installationsrum. Lignende arrangementer forventes afholdt i London og Paris i 2014.

21-22 februar - Alldesign Istanbul.

Heldt i Istanbul, Tyrkiet, på Hilton Convention and Exhibition Centre. Denne to-dages begivenhed omfatter en messe og foredrag, herunder præsentationer fra trendforecaster Li Edelkoort og designer Karim Rashid.

22. februar - 2. marts - München Creative Business Week.

Held i München, Tyskland, på forskellige steder. Denne begivenhed søger at forbinde designere og mærker ved at åbne studier og udstillinger i hele München. Fremviser også arbejde til offentligheden.

28. februar - 2. marts - Design Indaba.

Holdt i Cape Town, Sydafrika, ved Cape Town International Convention Center.Denne årlige konference tiltrækker designere fra den berømte internationale scene samt nykommere til Sydafrikas nye designschema.

MARTS.

11-14 marts - MIPIM.

Heldt i Cannes, Frankrig, på Palais des Festivals et des Congrès. Denne begivenhed, der ligger smukt på den franske riviera, er en mulighed for udviklere at investere i nye kommercielle og boliger.

13-16 marts - International Møbelmesse Singapore.

Heldt i Singapore, Singapore, på Singapore EXPO. På denne årlige møbelhandel og forretningshændelse vil deltagerne forundre de nyeste møbelsamlinger og banebrydende design, opleve en bred vifte af aktiviteter, mødes med ledere i møblerindustrien og forbinde til leverandører.

14.-16. Marts - FID.

Heldt i San Jose, Costa Rica, på forskellige steder. Denne begivenhed bringer den bedste moderne multidisciplinære opbygning sammen med Costa Rica arkitekter, designere og fotografer. Arrangementet indeholder forelæsninger, workshops, udstillinger, workshops, festivaler, Art City Tour, messer og, hovedsagelig, design.

17.-21. Marts - Designdage Dubai.

Held i Dubai, UAE, på forskellige steder i downtown Dubai. Denne førende fair i Mellemøsten og Sydasien har kollektive og begrænset udgave møbler og designobjekter. Showcased er design fra førende internationale designere og gallerier, samt up-and-coming designere fra hele verden. Omfatter uddannelse, workshops, installationer og live forestillinger. Begivenheden er blevet udvidet til fem dage til sin tredje udgave.

18. marts 19-19 - Slidstærk teknologiudstilling.

Heldt i London, England, UK, på Olympia Conference Center. Denne to-dages begivenhed fokuserer på fremtiden for bærbare gadgets. Foredrag og præsentationer af repræsentanter for McLaren, Google, O2 og andre førende virksomheder.

27-30 marts - DesignMarch.

Heldt i Reykjavik, Island, på forskellige steder. Som en del af denne fire-dages begivenhed åbner islandske designere deres Reykjavik-studios og værtsværker for offentligheden i løbet af fire dage. Arrangementet indeholder foredrag, lokale og internationale netværksmuligheder og live forestillinger.

30. marts - 4. april - Lys + Bygning.

Heldt i Messe Frankfurt, Tyskland, på messe- og messecentret. Denne begivenhed er verdens største messe til belysning og bygning. Fokuserer på udviklingen af ​​forholdet mellem mennesker og lys; med smarte drevne bygninger og intelligent bæredygtighed. Årets tema: "Udforsk teknologi for livet - den bedste energi er den energi, der ikke indtages."

APRIL.

8-13 april - Milano Møbelmesse.

Held i Milano, Italien, på forskellige steder. Denne begivenhed, "designens verdens førende lejlighed", hænger sammen på Salone Internazionale del Mobile-messen. Med arrangementer over hele Italiens designkapital. Denne uge er designet til at fremme italienske møbler og møbler tilbehør på eksportmarkedet, og det er kommet til at være den anerkendte eksklusive udstillingsvindue for det seneste inden for indretning med et stort udvalg af kvalitetsprodukter af enhver tænkelig stil.

30. april - 1. juni - Designmåned Graz.

Heldt i Graz, Østrig, på forskellige steder. Arrangementet indeholder arkitektur- og designudstillinger og workshops overalt til denne city-wide festival, der varer en hel måned. Designmåned opsummerer den kreative industris energi og fremmer dem i økonomisk relevans. For mere information:

KAN.

17-20 maj - ICFF (International Contemporary Furniture Fair).

Held i New York City, New York, USA, på Jacob K. Javits Convention Center. Denne begivenhed er heralded som Nordamerikas platform for global design. Har en kortlægning ud af den nyeste grænse for hvad der er bedst, og hvad er næste i design. Indeholder en encyklopæisk udstilling af up-to-the-minute tilbud, samt en række fascinerende, sjove, opbyggende programmer og en pakket skema af udstillinger og funktioner.

Maj 18-20 - maj Design Series.

MoreINSPIRATION
  • Wien Design Week 2014
  • 65 Kreative interiørdesign ideer fra 2012 Maison & Objet-udstillingen
  • Solar Powered International Design Center afsløret

Heldt i London, England, Storbritannien på ExCel London. Denne begivenhed har i det andet år fire designudstillinger, der kombinerer interiør, belysning, møbler og teknologi. Spændende ideer i design og produkter.

Maj 19-25 - designerdage.

Heldt i Paris, Frankrig, på forskellige steder. Under denne kreative begivenhed med kunstnerisk anerkendelse åbner de parisiske studioer deres døre, så offentligheden kan se de nyeste designs af byens fremadrettede designere og beslutningstagere.

20-22 maj - Clerkenwell Design Week.

Heldt i London, England, Storbritannien, på forskellige steder. Storbritanniens førende uafhængige designfestival og en af ​​de mest anerkendte handelsbegivenheder på den internationale designkalender. Med mere end 60 showrooms, et væld af kreative virksomheder og flere arkitekter pr. Kvadratkilometer end andre steder på planeten, fejrer det centrale London-distrikt dette koncentrerede kreative knudepunkt med udstillinger og festivaler.

20.-24. Maj - Den Russiske Interiørudstilling.

Held i Moskva, Rusland, på International Exhibition Center Crocus Expo. Dette nye messeformat inden for bolig og indretning omfatter omfattende udstillinger af russiske og østeuropæiske hjem og kontormøbler og apparater. Arrangementet er rettet mod alle møbler producenter og leverandører over hele verden, der søger adgang til det russiske marked.

25. maj-1. Juni - Belgrad Design Uge.

Held i Beograd, Serbien, på forskellige steder. Denne "legendariske landmarkshændelse i designkalenderen" viser serbisk design sammen med en konference i byens ånd i den vilde øst. Indeholder en utrolig dynamisk og kosmopolitisk skare og inspirerende højttalere som f.eks. Bjarke Ingels, Clemens Weisshaar og Jamie Hayón.

28-30 maj - designEX.

Heldt i Sydney, Australien, på Sydney Exhibition Centre. Denne begivenhed viser nogle af de førende globale mærker og banebrydende virksomheder på tværs af design- og arkitekturindustrien. Med førende australske designere og en stellar line-up af internationalt og lokalt anerkendte højttalere. Også spændende, det vender tilbage til Sydney, der afholdes i et nyt udstillingscenter ved havnefronten for 2014.

28. maj - 1. juni - DMY International Design Festival Berlin.

Heldt i Berlin, Tyskland, på lufthavnen Berlin Tempelhof. Denne begivenhed indebærer innovativt at omdanne bøjlerne til Berlins tidligere lufthavn Tempelhof til et stadium for designere og studier fra hele verden. Funktioner foredrag, workshops og natbegivenheder for at give deltagerne mulighed for at lære og dele ideer og præsentere deres arbejde.

29. maj til 31. maj - Habitat Expo.

Held i Mexico City, Mexico, på World Trade Center. Dette er en udstilling af arkitektur, interiør og design. Arrangementet indeholder et konferenceprogram om indretningsindustrien i Mexico. For mere information:

JUNI.

7 juni-23 november - Venedig Arkitektur Biennale.

Heldt i Venedig, Italien, på forskellige steder. I over et århundrede (siden 1895) har denne biennale været i spidsen for at fremme nye kunstneriske tendenser og unikt organisere internationale tværfaglige arrangementer i samtidskunst. Årets tema fokuserer på Fundamentals og fremkomsten af ​​"et enkelt moderne sprog" i global arkitektur (Rem Koolhaas).

17.-22. Juni - Design Miami / Basel.

Heldt i Basel, Schweiz, på Messe Basel Exhibition Hall (for nylig udvidet af lokale arkitekter Herzog & de Meuron). Denne årlige messe samler de mest indflydelsesrige samlere, gallerister, designere, kuratorer og kritikere fra hele verden til fejring af designkultur og handel. Arrangementet indeholder en samling af verdens største gallerier for at præsentere museumskvalitetsudstillinger af 20. og 21. århundrede møbler, belysning og objets d'art.

25-28 juni - Nye designere del 1.

Held i London, England, Storbritannien, på Business Design Center. Denne begivenhed er en gradueret udstillingsvindue. Showcased er forskellige komponenter og design af mode, tekstiler, metalarbejde og smykker.

26-28 juni - AIA Convention (American Institute of Architects).

Heldt i Chicago, Illinois, USA. Denne begivenhed omfatter amerikanske arkitekter, der samles i to dage af konferencer, gæsteture og netværksbegivenheder.

JULI.

2. juli 2-5 - Nye designere del 2.

Held i London, England, Storbritannien, på Business Design Center. Denne begivenhed er den anden del af en kandidatudstilling, der indeholder arkitektur, interiør, møbler og produktdesign. Også fremvist er grafik og illustration.

AUGUST.

22-23 august - Melbourne Indesign.

Heldt i Melbourne, Australien, på forskellige steder. Denne begivenhed involverer studios (inden for byens designområder) hosting konceptuelle installationer, foredrag, workshops og demonstrationer. Featurettes indenfor arrangementet er bekvemt forbundet med vandrestier og busser.

30. august - 2. september - Tendens.

Heldt i Frankfurt, Tyskland, på Messe Frankfurt. Denne fair er den internationale forbrugsgoder messe for hjem og gave sektorer. Arrangementet indeholder hjemmeprodukter, kunst, smykker, gaver og festlige og traditionelle tyske dekorationer.

SEPTEMBER.

September 5-9 - Maison & Objet.

Heldt i Paris, Frankrig, i Paris Nord Villepinte. Hvis du savnede begivenheden i januar, kan du stadig fange den i september! Denne begivenhed, som ligger lige uden for Paris, viser en række designprodukter til alle designsektorer på tværs af otte udstillingshaller.

September 8-14 - Paris Design Week.

Heldt i Paris, Frankrig, på forskellige steder. Denne begivenhed indeholder højkvalitets designudstillinger, møder, innovationer og cocktailpartier. Formålet med dette arrangement er at skabe plads til 100.000 + besøgende og sørge for deres fornøjelsesfester, møder, opdagelser og demokratisering af design.

September 10-14 - Møbler Kina.

Heldt i Shanghai, Kina, på Shanghai New International Expo Center. Denne begivenhed er landets 20. internationale møbeludstilling og vender tilbage til Shanghai for 2014 for at fremvise både nutidige og traditionelle designs.

13-21 september - London Design Festival.

Heldt i London, England, UK, på forskellige steder. Denne årlige begivenhed afholdes for at fejre og fremme London som verdens designkapital og som indgangen til det internationale kreative samfund. Omdanner andre arrangementer fra store udstillinger til intime shows, der finder sted over den britiske hovedstad. Top mærker og unge designere udstiller nye produkter.

OKTOBER.

1-3 oktober - World Architecture Festival.

Heldt i Singapore, Singapore, på Marina Bay Sands Resort. Arrangementet er verdens største festival og live-præmier konkurrence dedikeret til at fejre og dele arkitektonisk ekspertise fra hele verden. Indeholder en række konferencer, foredrag, seminarer, præsentationer og udstillinger.Inkluderet i arrangementet er meddelelsen om Årets verdensbygning. For mere information:

17.-26. Oktober - Biennale Interieur.

Held i Kortrijk, Belgien. Den førende toårige designbegivenhed i Belgien, der byder på en unik hybrid blanding af handel og kultur inden for sin moderne designfremvisning. Honorer præsenteres for Årets Designer og Interieur-prisvindere. For mere information:

18. oktober - 14. december - Istanbul Design Biennial.

Heldt i Istanbul, Tyrkiet, på forskellige steder. 2014-arrangementets tema er "Fremtiden er ikke den samme." Funktioner arkitektur, bydesign (by- og regionalplanlægning) og interiør-, industri-, grafisk, mode- og tekstildesign og nye medier. Forbinder designkreativitet med professionelle aspekter af design.

21-25 oktober - Orgatec.

Heldt i Köln, Tyskland, på Koelnmesse. Denne messe indebærer udstilling af møbler, belysning, gulvbelægning, akustik og medieteknologi til arbejdsområder. Funktioner Trend Forum panel diskussioner, hvor branchens eksperter undersøger og diskuterer trends og bedste praksis.

Oktober 17-25 (skal bekræftes) - hollandsk designuge

Held i Eindhoven, Holland, på WHERE. Denne uges lange begivenhed udstiller opfindsom design og smarte løsninger til at forme fremtidige trends i designbranchen. Med arbejdet på over 2.000 designere, samt muligheder for at møde dem personligt. Tilstedeværet af hundredtusinder af deltagere. For mere information:

NOVEMBER.

Ingen begivenheder fundet; Vi holder dig opdateret.

DECEMBER.

3-7 december - Design Miami.

Heldt i Miami, Florida, USA, på Miami Beach Convention Center. Dette er USAs største designbegivenhed, hvor designverdenen kommer ned på Miami Beach til samtaler, udstillinger og fester. Design Miami er blevet den førende mødested for at indsamle, udstille, diskutere og skabe kollektiv design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar