Udvideligt rundt spisebord med stole

Spiseborde er normalt rektangulære, men det betyder ikke, at et rundt bord f.eks. Ikke kan være så funktionelt og praktisk som det sædvanlige. Hvis noget skulle de være endnu mere elegante, da formen er usædvanlig. Denne særlige spisebord er lavet af smukke sorte farvede egetræsfiner med sort lak. Det tilføjer elegance og stil, uanset hvor det går.

Bordet måler H29½xW47¼xD47¼ ". Det er perfekt til et mellemstore stort spisestue. Stolene, som du ser her, er london stole og de fås i både stof og læder. Du kan vælge den type indretning, du ønsker at opnå. Hvis du vil have noget mere sofistikeret og formelt, gå med læderet. For et mere hyggeligt look, vælg stoffet.

Men overvej det faktum, at disse er spisestue stole, måske du vil gå med læder alligevel, fordi det er lettere at rengøre og vedligeholde. De, du ser her, er i lysegrå filt. Rammen er rustfrit stål. Stolenes dimensioner er H32½ / 18¼xW19¾xD19¾, og de kan købes til $ 459. Bordet er designet af Morten Georgsen, og det er et meget funktionelt møbel, der let kan udvides til plads til ekstra gæster. Den er tilgængelig til $ 1.295, og sammen med stolene udgør den perfekte spisestue.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar